Gaat u mee op culinaire wijnreis naar Drenthe van 09 t/m 11 oktober 2020

Holland Italia Events.nl (=  Wijnreizen.it)  organiseert alweer 25 jaar wijnreizen, culinaire reizen, incentives naar Italie en naar Nederland. 

Voor Bubbels of Barolo helemaal naar Italië? Niet nodig! Er worden in Drenthe super lekkere wijnen gemaakt. Er worden zelfs geweldige bubbels gemaakt! Holland Italia Events.nl  organiseert alweer meer dan 25 jaar wijnreizen naar de mooiste wijngebieden van Italië…..en ja,  nu ook naar Drenthe.

En we zijn zelfs al bezig met een eerste wijn- en culinaire reis naar Groningen.  Na het zien en proeven van de wijnen  in Drenthe zijn we overstag gegaan. De wijnen zijn waanzinnig goed.  We gaan op wijn- en culinaire reis  naar Drenthe van 09 t/m 11 oktober.

 

www.hollanditaliaevents.it

www.hollanditaliaevents.nl

tour operator per viaggi e tour in Olanda – 25 anni d’esperienza

tour operator voor speciale reizen, wijnreizen en reizen op maat

karlien@hollanditaliaevents.nl

alina@hollanditaliaevents.nl

whatsapp 0039 347 2389438

Tijdens de 3-daagse luxe reis (twee overnachtingen) bezoeken we drie wijnhuizen;  Wijngoed Havelte, Wijngoed Runa en Wijngoed De Reestlandhoeve (op de grens met Overijssel). We lunchen en dineren in top restaurants  waaronder Chateau de Havixhorst, Restaurant De Baander etc. en logeren in Hotel Kasteel Coevorden. De reis wordt compleet begeleid door een reisleidster / sommelier. De groep zal niet groter zijn dan max 18 deelnemers, je hoeft zelf natuurlijk niet te rijden (er staat en bus klaar). 

Kom jij lekker wijn met ons drinken en genieten van al het lekkers wat Drenthe te bieden heeft? Ga dan gezellig met ons mee op de eerste en enige Wijnreis Drenthe. 

 

De Havixhorst

Wijngaard Runa

Restaurant De Baander

Wijngoed Havelte

Kasteel Coevorden

De Reestlandhoeve