DroomHotel ‘t Heinenhoes en d’ Eetkamer: twee verwenadresjes onder één dak!

Onder het rieten dak, in de oude koestallen, zijn ruime hotelkamers van alle moderne gemakken voorzien. U zult hier heerlijk wegdromen en ‘s morgens wakker worden met de geur van eigengebakken brood.

In onze Eetkamer serveren we een Verrassingsmenu met uitsluitende verse ingrediënten. Veelal uit eigen streek, soms uit eigen tuin, maar altijd met seizoensproducten. Naast het brood maken we ook alle patisserie en ijs zelf en komt het vlees uit de regio. De eetkamer is klein en daardoor heel gezellig en uitermate geschikt voor een romantisch diner met zijn tweeën of met intiem diner met familie of vrienden. Op mooie dagen serveren wij op ons zonnig terras!

Dick & Sandra van der Es

’t Loeg 4

9465 TM  Anderen

0592 248777

www.heinenhoes.nl

Anderen – een klein authentiek dorp met 250 inwoners – ligt midden in het Nationale Park Drentse Aa (5 sterren). De Staatsbossen zijn onze voortuin en de heide is onze achtertuin.

Te midden van dit moois slingert de Drentsche Aa door dit schitterende gebied. Je zult zeker genieten als u hier op uw fiets of wandelend door heen trekt. Uiteraard kunt u gratis gebruik maken van de fiets- en wandelroutes die wij voor onze gasten hebben.

 

DroomHotel ’t Heinenhoes