De Drommedaar culinair genieten in Emmen!

Midden in het centrum van Emmen, aan de Hoofdstraat en naast de ingang van het Rensenpark bevindt zich een bijzonder restaurant om te ontmoeten, lunchen, proosten, proeven, dineren, feesten en nog veel meer… Wouter van Liere en zijn team ontvangen u graag!

Het monumentale pand van De Drommedaar ademt sfeer door haar warme en stijlvolle inrichting. Bij binnenkomst betreedt u de brasserie, een kamer met uitzicht op de Hoofdstraat én op de schitterende binnentuin. Dé plek om elkaar te ontmoeten in Emmen. Naast de brasserie bevindt zich de wijnbar waar men kan genieten van een voortreffelijk glas wijn met bijpassende hapjes. En aan de andere zijde is het restaurant met uitzicht op onze binnentuin. De Drommedaar staat voor culinair genieten in Emmen, in een informele en comfortabele setting.

Restaurant

Het restaurant is de plek waar vrienden, familie of relaties elkaar treffen voor een smaakbeleving met uitzicht op onze sfeervolle binnentuin. De witte brigade kookt modern-Frans met een Aziatische touch en volgens de lijn van de Dutch Cuisine.

Dat staat voor louter duurzame en verse ingrediënten uit het seizoen, en waar mogelijk uit de regio. Alles geserveerd in een stijlvol maar toch ongedwongen interieur door een enthousiast team onder leiding van maitre-sommelier Robert Warmolts.

 

Hoofdstraat 16A 

7811 EP  Emmen

0591 572888

www.drommedaar.nl

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 23:00.
Dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 16:00 tot 23:00.

Brasserie & Wijnbar

De Brasserie & Wijnbar vormen de huiskamer van De Drommedaar. Met uitzicht op de Hoofdstraat, binnentuin en terras is dit het middelpunt van het bedrijf. Een plek om te genieten van een goed glas wijn uit de collectie van meer dan 120 wijnen, in combinatie met een lekker hapje of lunchgerecht.

Private Dining & Vergaderen

De Drommedaar is een unieke locatie voor vergaderingen, recepties, wijnproeverijen, verjaardag of een besloten diner. Naast het restaurant beschikt het over 2 zaaltjes voor besloten bijeenkomsten tot 30 personen. En bij mooi weer is de binnentuin een uitermate geschikte plek voor een borrel of feestje. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, we informeren u graag over onze mogelijkheden!

De Drommedaar