Speel The Nature Game Drenthe in Nationaal Park Dwingelderveld! 

Ontdek het Dwingelderveld in Virtual reality zonder bril. Laat je betoveren middels de unieke 360 graden filmopnames. Je staat letterlijk midden tussen de Witte Wieven en raakt ze bijna aan!

Dankzij een magisch tablet kan je de game echt midden in de natuur spelen van het mooie Drenthe met haar heide, vennetjes en echte Drentse schapen.

Beleef de wonderschone omgeving van dit prachtige natuurgebied op een echt unieke en fantastische manier. Niet alleen voor kinderen is dit een geweldig natuur uitje!

Je stapt in een wereld vol natuur, magie en beleeft de prachtigste verhalen van dit bijzondere gebied. 

Je ondekt de Sagen en Legendes, maakt kennis met de rijke geschiedenis van het park en leert haar bewoners echt kennen. 

www.hotelspier.nl/naturegame 

Reserveer via bovenstaande link alvast uw tablet, dat is echt aan te raden!!!

Start vanaf De Boslounge

Uiteraard kunt u hier ook op het terras of binnen in de gezellige Boslounge lekker wat eten en/of drinken voor of na uw natuur uitje!

Oude Postweg 8

9417 TG  Spier

0593 564800

www.boslounge.nl

Start vanaf de hotelreceptie van Hotel Spier-Dwingeloo * alleen in de winter van 1 november tot 1 april.

Oude Postweg 12

9417 TG  Spier

0593 564800

www.hotelspier.nl

Zo mooi is het Nationaal Park Dwingelderveld

Wil je ook heerlijk overnachten en langer kunnen blijven in dit mooie natuurgebied? Boek dan nu het speciale The Nature Game arrangement!!!

Beleef alvast een voorproefje van de game!

Trailer The Nature Game Drenthe

Yes! We zijn open. Wandelen was nog nooit zo leuk!…. en wat een mooi verhaal. Weet jij hoe een Drenths schaap er uit ziet? en waar je Witte Wieven mee tevreden stelt? Wat die karresporen daar doen, kris kras door het bos en de heide van Nationaal Park Dwingelderveld? Dat, en nog veel meer ontdek je in The Nature Game Drenthe. Boek hem nu en Maak een reis door de tijd met De Koets Van Kibbelhoek!#thenaturegame #thenaturegamedrenthe #provinciedrenthe #zuidwestdrenthe #nationaalparkdwingelderveld #storytellingvanhetlandschap #interactiveexperience #routegame #doornroosimagineers #yipp #staatsbosbeheer #HotelSpier #rocknrollanimation #speakerfood #stalhouderijdezadelhoff #albertjesok

Posted by The Nature Game Drenthe on Tuesday, April 30, 2019

 

Boslounge Spier

Van der Valk Hotel Spier