Informatie:

Beleef Drenthe met een buitenrit te paard vanaf de mooiste locatie hoe je Drenthe ter paard het beste kan beleven!

In het landelijke authentieke Drentse dorpje Schoonloo vindt u de gezelligste manege van Drenthe. Manege Knollegruun is de mooiste uitvalsbasis als u een geweldige bosrit in Drenthe wilt beleven! U rijdt direct vanuit de buitenbak zo het bos in! Er zijn bosritten van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur mogelijk. Maar ook speciale dagtochten en bijzondere arrangementen.

Vier uw vakantie bij Manege Knollegruun 

De locatie beschikt over een eigen gezellige minicamping met 20 ruime plaatsen. Ook kunt er voor kiezen om te overnachten in een comfortable blokhut of exclusief met uw eigen groep of familie te verblijven. Voor kinderen worden er in de zomer speciale ponykampen georganiseerd.

 

Contact:

Hoofdstraat 33

9443 PA  Schoonloo

0592 501458

www.knollegruun.nl

Paardrijlessen, stalling en gezelligheid

Uiteraard verzorgt Manege Knollegruun ook rijlessen door een gediplomeerd instructeur voor jong en oud. Deze vinden hoofdzakelijk plaats in de binnenbak en bij mooi weer in de eb-en-vloed buitenbak. 

Paarden en pony’s zijn van harte welkom voor stalling. Uw paard of pony krijgt hier een uitstekende stal en geniet de benodigde weidegang. Ook als het gaat om vakantiestalling is uw trouwe viervoeter meer dan welkom!

Genieten van de paardensport zonder zelf te rijden kan natuurlijk ook. Manege Knollegruun ontvangt u graag in haar gezellige kantine of op het gemoedelijke terras. Vanuit de kantine kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de paardrijlessen in de binnenbak bekijken.

Voorproefje: Zo mooi is Drenthe te paard!

 

Manege Knolle Gruun