Wie uit is op de nodige actie en avontuur is bij Checkpoint Charlie Paintball in Wijster aan het juiste adres!

Ren, duik, schuil en schiet je in een groep van 8-20 personen een baan door het bos. Ons eigen bos is in de afgelopen jaren omgetoverd tot de ideale paintball locatie met een oppervlakte van meer dan 10.000 m². Gevuld met bunkers, camouflagenetten, pallets en andere obstakels om dekking te zoeken en achter vandaan te komen, om als een duveltje uit een doosje je tegenstanders “af te schieten”.

Direct raakschieten wordt aanbevolen, maar is niet strikt noodzakelijk. Voor de schietgrage speler, of die het vizier wat minder op scherp heeft kan je balletjes ter plaatse bijkopen. De verf is uitwasbaar, maar trek voor de zekerheid toch een oud kloffie uit de kast als je komt spelen bij Checkpoint Charlie Paintball. Bij Checkpoint Charlie Paintball in Drenthe moet je altijd op je hoede zijn. Samenwerking is de sleutel tot succes, de dappere strijder die in een rechte lijn naar het front rent komt vaak als eerste terug.

Eigen privé paintball bos in Drenthe!

Het terrein bestaat uit 1 hectare bosgrond, je tegenstander heeft dus genoeg plek om zich zorgvuldig op te stellen. De benaming voor een paintballwapen is “marker” onze markers zijn altijd goed onderhouden en om het spelplezier te vergroten krijg je een masker met dubbele lens. Hierdoor beslaat je lens minder snel. De paintballs zijn op basis van gelatine en voedingskleurstof, volledig biologisch afbreekbaar.

 

Alleen open op afspraak

Vamweg 8A

9418 TM  Wijster

06 17397800

www.ccpaintball.nl

Of jullie nu komen paintballen met een vrijgezellenfeest, teamuitje, gezinsuitje of gewoon als vriendengroep, paintballen bij Checkpoint Charlie is voor iedereen een spetterende beleving.

In overleg zijn er diverse arrangementen bespreekbaar, wij denken graag mee voor het samenstellen van een dagvullende buiten activiteit.

Loop, ren en sluip door het bos, verstop je achter obstakels en ga de strijd aan. Ben jij er klaar voor?

 

 

Checkpoint Charlie Paintball