Hondenspeeltuin Midden_Drenthe

Informatie:

De hondenspeeltuin is een initiatief vanuit de bevolking en heeft tot doel het socialiseren en het meer laten bewegen van honden. De hondenspeeltuin is volledig omheind. Het is op 24 mei 2014 geopend door Martin Gaus. Het is zonder enige vorm van subsidie tot stand gekomen. Het wordt gerund door vrijwilligers en de entree is gratis. Om de bekendheid van de Hondenspeeltuin Midden-Drenthe te vergroten en om de speeltuin gratis toegankelijk te kunnen houden, organiseren wij activiteiten waaronder evenementen.
Voor 19 september om 14.00 uur hebben wij het evenement Doggywood (Hollywood) in de hondenspeeltuin georganiseerd. Een onderdeel hiervan is de bekendmaking om 14.00 uur van de Dog of Fame. Van de deelnemende honden wordt, een door de baas aangeleverd, verhaal op Facebook gezet. Het verhaal met de meeste Likes wordt de winnaar. De winnaar krijgt in de hondenspeeltuin de Dog of Fame Star (Walk of Fame) en de baas krijgt een kleinere versie als award mee naar huis.
Teven is er om 15.00 uur een hondenparade waarbij men individueel als in groepsverband over de catwalk kan lopen. De winnaar(s) krijgen een Oscar voor hun optreden.
Verder kan men een gratis Fotoshoot laten maken waarbij men uit een kledinggarderobe passende kleding kan uitzoeken, waarbij wij de honden niet vergeten.
Er is een schoonheidssalon, Bachbloesem voor honden, is er een trouwkapel, zijn er kramen en een horecaterras met koffie/thee/limonade en er staat een snackkar.
Voor het bekendmaken van de Dog of Fame Star en het kiezen van de winnaar(s) hondenparade hebben we een jury. De jury bestaat uit 4 leden.

Contact:

Hondenspeeltuin Midden Drenthe

Plattenkamp 11

9412 BL Beilen

Telefoon 0593-562854

 

www.hondenspeeltuinmiddendrenthe.nl

hondenspeeltuinmiddendrenthe@gmail.com

https://www.facebook.com/hondenspeeltuinmiddendrenthe?ref=bookmark

 

de hondenspeeltuin Midden_Drenthe

de hondenspeeltuin Midden_Drenthe

Plattenkamp 11

9412 BL Beilen