Ga mee op avontuur met De Hunebed Highway autospeurtocht app.

Wat is er meer van deze tijd dan een super leuke auto speurtocht door Drenthe en waar staat Drenthe om bekend, uiteraard om haar indrukwekkende hunebedden en de N34 ofwel de Hunebed Highway.

Duik nu in de historie van deze mooie provincie waar rust en ruimte centraal staan.
Pak de auto en zoek de hunebedden langs de N34, ofwel de Hunebed Highway. Via de app vind je de hunebedden natuurlijk, maar ook komt er bij elk hunebed meer informatie op je scherm met een video over het betreffende hunebed. Hoe gaaf is dat? Leuk, informatief en leerzaam. Tijdens de route kan je ook vragen of foto opdrachten tegenkomen. Ook tijdens het rijden is er dus gedachten aan leuke opdrachten! Deze speurtocht langs de hunebedden is dus absoluut zeer uniek! Het mooie van deze auto speurtocht  app door Drenthe is dat je zelf op eigen gelegenheid kan speuren en kan starten waar jezelf wilt. Bovendien kan je natuurlijk ook zelf even een pauze inlassen bij een gezellige horeca locatie naar keuze.  Of stal je eigen lekkers uit op 1 van de mooie plekjes om even te picknicken. Boek nu hier

Drentse Hunebed Highway verwennerij

De leukste Hunebed Highway horeca adressen waar het normaal al erg goed vertoeven is, maar waar nu ook de heerlijkste unieke afhaal menu’s verkrijgbaar zijn. Kijk wel even op de site van de locatie zelf hoe je kan bestellen en wat de openingstijden zijn.

Proef de unieke sfeer en heerlijke gerechten zoals de Turf en Surf of het wildgerecht van de week.

Zuiderhoofdstraat 1, 7875 BW  Exloo.

0591 549063     www.bussemaker.nl

Dorpsstraat 2, 9536 PD  Ees.

0599 238638  www.hotel-eeserhof.nl

Pizzeria Ristorante Sicilia Borger

De heerlijkste Hunebed Highway pizza’s  van Hunebedcity Borger.

Torenlaan 6, 9531 JJ Borger

0591 637165 www.siciliaborger.nl

 

IJssalon Nonas Meppen

Brinken 9, 7855 PC  Meppen

06 11177740 www.nonasschepijs.nl

Diner-Cafe Bussemaker Exloo

Hotel-Restaurant Eeserhof Ees

IJssalon Nonas Meppen

Pizzeria Ristorante Sicilia Borger