Informatie:

Natuurliefhebbers, fietsliefhebbers en liefhebbers van pruverijtjes kunnen genieten van een verrassende combinatie van dit alles!

Een bijzondere ontdekkingstocht door het schitterende Nationale Park van Drenthe, in de gemeente Westerveld. Een fietstocht door de prachtige natuur, langs historische monumenten met tussendoor welverdiende pauzes bij de deelnemende horecabedrijven. Hier kunnen de lekkernijen genuttigd worden, welke inbegrepen zijn in het arrangement.

Marjolein Rink

Biedt u samen met een achttal horecabedrijven een goed gevulde dag aan met mooie fietsroutes en heerlijke lekkernijen. U kunt kiezen uit drie routes. Na betaling bij het startpunt, krijgt u vouchers mee welke u kunt inleveren bij de deelnemende horecabedrijven.

U kunt alleen of samen gaan genieten van dit arrangement, maar ook in groepsvorm is het mogelijk. Een gezellige dag met vrienden, een familiedag of als personeelsfeest. In overleg kunnen wij grote groepen ook een aangepast arrangement aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Contact:

%image_alt%

Reserveren

0521-551278

of : info@fietsproeverij.nl

www.fietsproeverij.nl

De routes

Drents-Friese Woldroute: 32 km

Kolonieroute: 36 km

Open Atelierroute: 18 km

De route kan gefietst worden op uw eigen (elektrische) fiets of er kunnen fietsen gehuurd worden tegen een meerprijs. Alle horecabedrijven hebben een oplaadpunt voor de elektrische fiets, dus deze kan met gemak de hele route mee.

De Wapser Herberg

De Tippe

Grenzeloo en Zo

Landhotel Diever

Theehuis 't Hunebed

Hotel Frederiksoord

Open Ateliers Dwingeloo

Hotel Wesseling

De Posbub