Informatie:

Ga mee op avontuur in het grootste open waterpark van Nederland!

 

Het DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt ook bij de echte waaghalzen voor een adrenalinekick.

Schans
Ben jij 12 jaar of ouder en niet snel bang? Kom waterschans springen!  Je begint met de schans van 7 meter, waar je de techniek aanleert. Als je deze onder de knie hebt ga je door naar de schans van 9 meter. De hoogste schans van 11 meter geeft zelfs de grootste waaghalzen een onvergetelijke  adrenalinekick. Durf jij een salto maken?

Aquapark en Bigairbag
Leef je uit op het aquapark, waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden! Als je durft lanceer je familie en vrienden van de blob. Is het een regenachtige dag? Geen zorgen, we hebben wetsuits!

Ben je na het aquapark nog niet moe? Laat je coolste trucs zien op de trampolines met een zachte landing in de Bigairbag of speel met je vrienden in de obstacle playground.

 

Contact:

Houtvester Jansenweg 3

9462 TB  Gasselte

0599 565390

https://dxadventurepark.nl

Groepsactiviteiten
Naast de activiteiten in het waterpark hebben we een breed aanbod aan groepsactiviteiten. Tijdens het avontuurlijke expeditie Robinson, de stoere Highland games of bamboestieken word je op een leuke en actieve manier uitgedaagd om samen te werken.

Unieke omgeving
DX Adventurepark is gelegen aan de oever van zwemplas het Gasselterveld. Door het helderblauwe water en het witte strand lijkt het bijna of in het buitenland bent. De bosrijke omgeving leent zich perfect voor onze avontuurlijke activiteiten.

Openingstijden

Juli & Augustus

Dagelijks: 10:00 – 18:00 uur

September

Woensdag: 12:00 – 18:00 uur
Weekend: 10:00 – 18:00 uur

Groepen op aanvraag.

DX Adventurepark