Sim Racing Emmen het stoerste uitje van Drenthe!

Rijdt als Max Verstappen over het circuit van Emmen. Emmens grootste racefan Mark Lozeman liet zijn droom en van vele andere mensen uitkomen. In augustus opende hij de eerste virtuele Formule 1-racebaan van Nederland! 

In hartje Emmen kan nu iedere racefanaat met of zonder rijbewijs heerlijk racen. Wie plaats neemt in een van de vijf simulatoren kan dan niet alleen vol gas over de Nürburgring of het stratencircuit van Monaco, ook de bijzondere Geert Timmer bocht op het Asser TT-circuit ervaren is mogelijk. 

Naast de koningsklasse van de racebaan, kan ook gekozen voor andere racemogelijkheden zoals DTM, rally en karting. 

De simulator schudt de bestuurder zo af en toe flink door elkaar, wat natuurlijk ook met de rijstijl van de coureur te maken heeft. Ja, het is best pittig. Je moet het wel even onder de knie krijgen.

Heerlijk avondje of middagje uit in Emmen

Je kan uiteraard zelf met maar liefst 300 kilometer per uur gaan racen. Maar je kan bijvoorbeeld ook mee doen aan de spannende weekcompetitie. In het gezellige F1 Cafe van Sim Racing Emmen kan je mee kijken op grote schermen naar de races en genieten van een drankje en/of een hapje.

Reserveer nu jouw ultieme race-ervaring

Gezien de populairiteit van dit uitje is het verstandig om van te voren te reserveren. En dat kan je super makkelijk online doen!

 

Hoofdstraat 171

7811 EM  Emmen

0591 232071

www.simracingemmen.nl

Openingstijden

Maandag en dinsdag alleen en speciaal voor groepen op afspraak.

Woensdag 12:00 – 21:00 uur.

Donderdag 12:00 – 22:00 uur.

Vrijdag 12:00 – 23:00 uur.

Zaterdag 12:00 – 23:00 uur.

Zondag 12:00 – 21:00 uur.

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen!

Is jouw bedrijf/club/vriendengroep toe aan het stoerste uitje van Drenthe en durven jullie gezamenlijk voor de ultieme race beleving te gaan? Bel of mail dan direct! Op maandag en dinsdag kunnen groepen vanaf 10 personen bij Sim Racing Emmen de nieuwste uitdaging van Drenthe komen beleven. Uiteraard is dat inclusief champagne en zijn er mooie trofeeën te winnen.

Cadeaubon

Super gaaf om te krijgen of weg te geven is de cadeaubon van Sim Racing Emmen.

Bekijk nu alvast de promo movie!

Sim Racing Emmen