Informatie:

Ben jij een echte kabouterlover? Kom dan naar Kabouterland Exloo voor een geweldig kabouteravontuur!

In het altijd gezellige Exloo, mag jij deze Drentse kabouters stiekum zelf komen bespieden. Vanuit een geheim konijnenhol beleef je een betoverend kabouterland en kom je nergens zo dichtbij een kabouter in het wild als hier.

Ook leven er eigenaardige trollen in hun eigen spannende trollengrot. Boosaardig zijn ze niet, maar wel zeer eigenwijs. Maar dat komt natuurlijk omdat het echte Drentse trollen zijn:). 

Via een overdekt wandelpad ontmoet je alle lieve dierenvriendjes van de kabouters en bereik je uiteindelijk een mysterieuze kasteelruïne. 

Ook kan je in Kabouterand uren spelen in speeltuintjes, zowel binnen als buiten. Zodat dit onwijs leuke familieuitje ook bij regen een gegarandeerd succes is!

 

 

Contact:

Zuiderhoofdstraat 11

7875 BW  Exloo

0591 549843

www.kabouterland.nl

Openingstijden

Kabouterland opend haar deuren weer voor het seizoen op woensdag 3 april 2019. Kijk altijd even op de eigen site van Kabouterland voor de exacte openingstijden.

De Kabouter & De Kabouterie

Ook vind je er de Bijenkorf voor echte kabouterlovers. Een schitterende winkel, waar je de leukste en mooiste kaboutercadeau’s kan krijgen. En wist je dat kabouters ook dol op poffertjes en tosti’s zijn? Bij De Kabouterie kan je ze binnen of anders lekker buiten zelf komen proeven op het grote kabouterterras! 

 

Kabouterland Exloo