Informatie:

Wandel eens met een Drentse Alpaca!

In het plaatsje Tiendeveen, vlakbij Hoogeveen in Drenthe is Zonneveld Alpaca’s gevestigd. Zonneveld is een prachtig terrein waar Alpaca’s worden gefokt en waar je terecht kunt voor diverse leuke activiteiten met Alpaca’s.

Op Zonneveld kan je terecht voor Alpaca wandelingen, een Feed & Greet met Alpaca’s en je kan er zelfs slapen in de stal! In het nachtverblijf van de merries is een slaapkamer ingericht met een heerlijk bed voorzien van Alpacawollen dekbedden van de wol van de Alpaca’s van Zonneveld. Als je de deur ’s nachts openlaat zou je zomaar visite kunnen krijgen…

Feed & Greet
De Feed & Greet is altijd aan het einde van de dag want dan is het voedertijd. Tijdens de Feed & Greet leer je alles over de Alpaca en eten de dieren uit je hand. Uiteraard krijg je er wat lekkers te drinken bij en kan je een ruim een uur de Alpaca’s van heel dichtbij meemaken. De Feed & Greet is meerdere malen per week mogelijk met een maximale groepsgrootte van twaalf personen per keer. De tijden voor de Feed & Greet variëren per seizoen, de actuele tijden vind je op www.zonneveldalpacas.nl

 

Contact:

Kanaal Westzijde 2A

7937 TL Tiendeveen

0528 331620

www.zonneveldalpacas.nl

Alpaca wandeling
De omgeving van Zonneveld leent zich uitstekend voor een heerlijke Alpaca wandeling. De wandelingen zijn in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Er gaat minimaal één alpaca mee met twee personen.
Het totale evenement duurt ongeveer een uur en een kwartier. Kijk op www.zonneveldalpacas.nl voor de beschikbare data en meer informatie.

Zonneveld Alpaca’s is een jong bedrijf en wordt gerund door Joanna en Sander. Zij zijn een leuk stel die je heel enthousiast over de Alpaca kunnen vertellen tijdens je bezoek aan Zonneveld Alpaca’s. Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan Zonneveld Alpaca’s? Of wil je meer weten?
Kijk dan op onze website www.zonneveldalpaca’s.nl voor meer informatie

Of reserveer direct via info@zonneveldalpacas.nl of 0528-331620
Zonneveld Alpaca’s is uitsluitend op afspraak geopend.

 www.facebook.com

www.instagram.com

Zonneveld Alpaca's