Stap op een E-chopper van Touren in Drenthe en kom helemaal tot rust in de Drentse natuur.

Vanaf de startlocatie rijd je bijvoorbeeld zo het natuurgebied Bargerveen binnen. Hier geniet je niet alleen van de mooie natuur, je vind er ook de grootste schaapskooi van Nederland.

Ook leuk om te bezoeken met onze E-choppers is het recent vernieuwde centrum van Emmen, eveneens met tal van bezienswaardigheden. Combineer het huren van onze chopper bijvoorbeeld met een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo en maak een stadswandeling in het Rensenpark, of bezoek één van de vele horecagelegenheden welke Emmen Centrum rijk is.

Natuurtrip Bargerveen

Vanaf het startpunt rijd je binnen een kwartier naar het Bargerveen, al rijdend door dit natuurgebied kun je allerlei dieren spotten van geiten en schapen tot adders en (roof) vogels. Natuurlijk is er tijdens deze tour ook de mogelijkheid om te lunchen of even lekker een kop koffie te nemen, want naast de schaapskooi in het Bargerveen (zeker de moeite waard om te bezoeken) vind je midden in dit prachtige natuurgebied restaurant Wollegras.

Heerlijk geluidloos de natuur in.

Schaapsherder Luuc  op pad met zijn schaapskudde door het Bargerveen.

Genieten van het fantastische uitzicht op het terras van natuurrestaurant Wollegras.

 

Phileas Foggstraat 90a,

7825 AM  Emmen

085 7825511

www.tourenindrenthe.nl

Waarom een electrische scooter huren?

Naast het feit dat deze E-Choppers ware eyecatchers zijn, zijn het ook de enige volledig zelfrijdende voertuigen die welkom zijn in de Drentse natuur. Onze choppers zijn fluisterstil en voorzien van extra brede banden wat er voor zorgt dat deze een uitstekende en stabiele wegligging hebben. Doordat de scooters zijn voorzien een volledig elektrische aandrijving zijn ze ook nog eens enorm milieuvriendelijk!

Citytrip Emmen

Stap op één van onze E-choppers en rijd richting het centrum van Emmen, rijd langs het compleet vernieuwde Raadhuisplein, breng een bezoekje aan Wildlands Adventure Zoo of maak een stadswandeling in bijvoorbeeld het Rensenpark (voormalig Noorder Dierenpark) waarna je eventueel in één van de vele eetgelegenheden van Emmen een lekkere break neemt. Stap hierna weer op de chopper om vervolgens door de Emmerdennen weer terug bij het startpunt aan te komen. Liever zelf een route plannen en rijden? Dit is uiteraard ook mogelijk!

” Vlinderstad Emmen ” heeft een bruisend centrum, waar altijd wat te doen is.

Het Rensenpark is het mooiste mensenpark van Drenthe. 

Of kies je eigen route en ga bijvoorbeeld lekker picknicken op de hei.

 

Touren in Drenthe