Informatie:

Buitenhuis “de VEENHORST” bestaat uit twee gescheiden accommodaties:

“de VEENHORST”: een groepsaccommodatie voor in principe een meerdaags verblijf van één groep van 15 t/m 48 personen.

“het LAGERHUIS”: een apart gelegen zaal voor eendaags verblijf van één groep van 4 t/m 35 personen.

Een groot, bebost eigen terrein van 2 ha. garandeert voor beide accommodaties een optimale privacy. Beide zijn sfeervol en comfortabel ingericht en van alle gemakken en moderne faciliteiten voorzien, o.a. stereo-installatie, draadloos internet, Dvd-speler, flip-overs, beamer en projectiescherm. In beide kunt u gezellig bij de open haard of bij mooi weer lekker buiten zitten (partytent 6m x 3m aanwezig!) en zijn er overdekte barbecueplaatsen…

Het is binnen en buiten veilig en kindvriendelijk ingericht. Zo kan de jeugd heerlijk spelen in de grote speeltuin met o.a. een kabelbaan en klimtorencombinatie of in de zandbak of op het voetbal-, volleybal- en basketbalveld of ’s avonds gezellig rond het kampvuur zitten!

U heeft de keus tussen zelfverzorging of gedeeltelijk of geheel verzorgd worden door ons.

Contact:

Hans Blaauboer en Els Wiggers

Duinweg 2

9475 PK Midlaren

050 4092132

www.veenhorst.nl

Verder bieden we vele activiteiten aan zoals letterboxen, klootschieten, Veenhorst Outdoor Challenge (V.O.C.) met onderdelen kratstapelen, boogschieten en katapult bouwen, Highland Games en een navigatiespel. Maar een huifkartocht in de prachtige omgeving of een rondvaart over het Zuidlaardermeer is ook mogelijk – ideaal dus voor familie- en vriendengroepen.

In beide accommodaties komen vanwege de rustige ligging en privacy regelmatig studie- en meditatiegroepen en worden er zakelijke bijeenkomsten en trainingen gehouden.

En tussendoor kunt u altijd even genieten in het dichtbijliggende Noordlaarderbos of het heidegebied 50 Bunder. Op loop- en fietsafstand liggen de Drentsche Aa en het  Zuidlaardermeer met omliggende, beschermde natuurgebieden. Voor elk wat wils!

Het bedrijf ligt centraal in het Noorden tussen Assen en Groningen en het is makkelijk bereikbaar via de A-28.

 

 

 

 

Buitenhuis De Veenhorst Midlaren

Pin It on Pinterest