Informatie:

In het prachtige landschap van Slenerzand bevindt zich ons vakantiehuis de Kibbelhof. De Kibbelhof is VOLLEDIG aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap maar is uiteraard ook zeer geschikt voor familiereünies, seminars, oudere mensen, schoolklassen. De Kibbelhof is beschikbaar voor groepen van 15 tot 38 personen. Kortom voor iedereen die eens gezellig met een groep op vakantie gaat of gewoon eens een weekend weg wil.

Een deel van de slaapkamers liggen op een met personenlift bereikbare verdieping. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming. Rondom het vakantieverblijf zijn ruime terrassen aangelegd met barbecueplaats.

Wat is er zoal te doen in de omgeving

Als eerste valt de Kibbelkoele op. Een prachtige grote bosvijver die zich op loopafstand van ons vakantiehuis bevindt. Deze bosvijver biedt voor groot en klein de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het water en het zandstrand. Naar het water toe loopt een verhard pad zodat ook mensen met een rolstoel het water in kunnen. Bij de Kibbelkoele zijn ook aangepaste toiletten aanwezig. De weg om de Kibbelkoele heen leent zich bij uitstek om bij alle jaargetijden een heerlijke wandeling te maken.

U hoeft slechts 200 meter te lopen voor een heerlijke boswandeling, vooral in de herfst krijgt u een prachtig kleurenpallet voorgeschoteld.

In de directe omgeving zijn er verschillende activiteiten te beleven. Orvelte, een nostalgisch museum dorp, de hunebedden, molens, het museum Ellert en Brammert, huifkarrijden, het boomkroonpad en natuurlijk europa`s mooiste dierentuin in Emmen. Er is nog meer te beleven. Daarvoor hebben we een map samengesteld met allerlei ideeën, wij helpen u graag.

Contact:

 

Kibbelveen 1

7848 TA Schoonoord

0591 382393

www.kibbelhof.nl

De Kibbelhof

Pin It on Pinterest