Back to the good life in Drenthe!

De Stille Kracht is een uniek gelegen landgoed in Drenthe, waar groepen heerlijk kunnen verblijven! Op de Drentse Hondsrug net buiten het mooie kleine dorpje Westdorp, nabij Assen en Emmen vind je De Stille Kracht. Het landgoed heeft een groot eigen natuur terrein met een prachtige wilde tuin en idyllisch vennetje, omringd door landelijke houtwallen.  Deze bijzonder plek is ultiem voor groepen tot 12 personen die juist op zoek zijn naar rust en ruimte en een bijzonder mooie omgeving. 

Groepsaccommodatie De Schuur

De authentiek Drentse rietgedekte schuur is geschikt voor 10-12 personen. Ideaal voor workshops, retraites of trainingen. In overleg ook voor rustige groepen en volwassen families die iets echt bijzonders zoeken.  Met veel privacy en midden in de natuur is dit een heerlijk verblijf! 

Het heeft een mooie lichte grote ruimte, een gezellige zithoek, een fijne keuken, schone douche & toilet en een ruime slaapzolder waar 10 personen heerlijk kunnen slapen. 

In het Achterhuis is er nog een afzonderlijk appartement voor twee personen met een slaapvertrek, douche, toilet en keukentje.

De Kleine Schuur

In de Kleine Schuur vind je  nog eens vier tweepersoonskamers. Deze zijn te gebruiken voor groepen die verblijven in de Schuur en gebruik maken van de Plek. In iedere kamer staan twee enkele bedden en op de gang vind je een moderne douche en een toilet. De Kleine Schuur is voor mensen die iets meer privacy zoeken. Zij kunnen i.p.v. op de slaapzolder, hier een kamer boeken.

 

Rogier & Jessica 

Schoonloërstraat 7

9534 TA  Westdorp

06 13818933 

www.de-stillekracht.nl

Thuiskomen in het mooie Drenthe bij super hartelijke mensen

Rogier en Jessica delen De Stille Kracht graag met andere bewuste mensen, die ook in rust kunnen genieten van de natuur. 

Goed eten and back to the good life in Drenthe

Passend bij de wensen van de groep kan er in overleg met Rogier gezorgd worden voor het ontbijt, de lunch of een lekkere avondmaaltijd. Er wordt zoveel mogelijk gekozen voor biologische producten en zoveel mogelijk uit de eigen moestuin! 

Massage & Healing

Op De Stille Kracht kom je tot rust. Om te werken aan jezelf door te genieten en te ontspannen. De massages en healings van Jessica dragen daaraan bij en laten je je eigen kracht weer volop ervaren. Jessica heeft een aantal jaar als sportmasseur gewerkt en heeft zich vervolgens ook gespecialiseerd in klassieke ontspanningsmassage, AromaTouch™ massage en Pranic Healing. 

 

 

De Stille Kracht