Wij laten u de dagelijkse werkzaamheden vergeten door te genieten van het samenzijn met uw gezin, familie of vrienden. Om dit te ervaren bieden wij u de combinatie van een moderne en sfeervolle accommodatie in een prachtige omgeving dat voor iedereen voelt als thuiskomen!

Morgenland is meer dan alleen een accommodatie

Morgenland is een privé accommodatie gelegen op 15.000m2 grond. De accommodatie is geschikt voor groepen tot en met 18 personen, heeft 7 slaapkamers en is in 2016 onder begeleiding van een binnenhuisarchitect sfeervol gemoderniseerd. Op Morgenland geniet u door:

  • gezamenlijk te ontbijten, lunchen of eten in de ruime woonkeuken die van alle gemakken is voorzien, met een geweldig uitzicht over de landerijen dat het gevoel geeft van vrijheid
  • actief te genieten door te tafeltennissen, voetballen, darten of te spelen in het speelbos
  • lekker bij te praten met familie of vrienden rondom een gezellig warm haardvuur
  • te ontspannen in de TV-lounge hoek
  • te lezen of spelletjes te spelen aan onze robuuste leestafel en
  • door lekker uit te rusten op onze nieuwe boxspringbedden

Unieke ligging met drie Nationale natuurparken binnen handbereik

Morgenland ligt aan de rand van Ruinen, een Drents brinkdorp naast het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanaf Morgenland kunt u wandelend of fietsend naar de bossen en heidevelden en ontmoet u de herder met zijn kudde Drentse heideschapen.

Rondom Ruinen zijn de dorpen Ansen, met zijn vele oude Saksische boerderijen, en Echten zeer de moeite waard om te bezoeken. Vanuit Ansen kunt u binnendoor naar het Landgoed “Rheebruggen”, waar de tijd heeft stilgestaan. Het landgoed is ruim 300 hectare groot en eigendom van Stichting Drents Landschap. Rheebruggen geeft een goed beeld van hoe het Drentse Landschap er een eeuw geleden uitzag. Het gehele seizoen zijn er volop activiteiten mogelijk om u kennis te laten maken met de Heerlijkheid in en om Ruinen.

Morgenland ligt tegen het Nationaal park Dwingelderveld aan met zijn zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes. Voor een afwisselende fiets- of wandeltocht bent u in Nationaal Park Dwingelderveld op de goede plek. Ontdek de schoonheid van de natuur en de vele activiteiten die het nationaal park u te bieden heeft. Verder liggen de parken Drent-Friese Wold, een van de grootste natuurparken van Nederland en Nationaal park de Weerribben-Wieden met zijn uitgestrekte rietvelden en waterpartijen binnen handbereik.

Wij nodigen u graag uit om te komen genieten!

 

 

 

Jerien en Anouk Dekker

Blanken 8

7963 RM  Ruinen

06 21199366

www.boerderijmorgenland.com

 

Boerderij Morgenland Ruinen