Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving; het meer dan 150 jaar oude ‘Kerkje van Gasselternijveen’ een luxe groepsaccommodatie in Drenthe!

Het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ is niet meer in gebruik als gebedshuis, maar wordt verhuurd aan groepen die met elkaar een aantal gezellige dagen door willen brengen in een bijzondere, sfeervolle en comfortabele 4-sterren groepsaccommodatie in Drenthe.

De kerk is met behoud van oude elementen verbouwd tot een zeer comfortabele groepsaccommodatie in Drenthe voor 18 personen, zelfs met overdekt verwarmd privé zwembad en sauna. In ‘het schip’, het deel van de kerk waar vroeger de kerkgangers plaatsnamen, vindt u zes 2-persoonskamers en twee 3-persoonskamers. De kamers zijn comfortabel ingericht met boxspringbedden (in de 3-persoonskamers staat ook een stapelbed) en hebben door een fraai gevormd kerkraam uitzicht op de tuin. De helft van de kamers beschikt over eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. In de hal bevinden zich nog drie toiletten en een grote badkamer met ligbad.

Aan alle faciliteiten die een paar dagen weg met een groep tot een succes maken is gedacht. En ook de omgeving van het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ draagt hier natuurlijk op positieve wijze aan bij.

Tijdens uw verblijf in het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ hoeft u zich geen moment te vervelen. In een aparte ruimte staan een poolbiljart, voetbal- en een tafeltennistafel klaar voor gebruik. In deze ruimte is ook een televisie aanwezig, zodat er tijdens het tafelvoetballen ook niets van MTV of Studiosport gemist hoeft te worden. In de kerk zijn verschillende gezelschapspelletjes aanwezig.

Hoofdstraat 131

9514 BC  Gasselternijveen

 

Even binnen kijken!

Afbeeldingsresultaat voor kerkje gasselternijveen

 

 

Groepsaccomedatie Kerkje van Gasselternijveen