Informatie:

Uniek gelegen, te midden van bos en water, vindt u in het hartje van Drenthe het luxe groepsverblijf het Voshuys!

Het Voshuys is een nieuw gebouwde luxe groepsaccommodatie gelegen in het landelijke Ellertshaar dichtbij Hunebedhoofdstad Borger in hartje Drenthe.  Het Voshuys ligt uniek met prachtig uitzicht op  bos en op water. Het Voshuys heeft eigen zwemwater en strand!

Het Voshuys bestaat uit twee gedeeltes, “Bos en Meer” die respectievelijk 12 en 18 personen kunnen ontvangen. Ook kunnen “Bos en Meer” samen worden gehuurd voor 30 personen.

De accommodatie beschikt over tweepersoonskamers met privé sanitair, heeft een moderne, open keuken voor volop kookplezier. In de gezellige woonruimte kunt u samen genieten van een goed glas wijn. Er is ruime keuze voor vermaak. Wifi is beschikbaar.
Voor jong en oud is er veel te beleven in en rondom Het Voshuys.

Contact:

We begroeten u graag in Het Voshuys

ReintJan en Dina Vos

Ellertsweg 6
9535 TA Ellertshaar

0599 637197

www.voshuys.nl

Buiten is veel ruimte voor avontuurlijk spelen. Er is een overdekte loungeruimte met vuurschaal.  Het is super genieten in de Hottub met uitzicht op het water. Maak gebruik van onze broodjes-en gebakservice en begin de dag met een lekker vers croissantje. Het Voshuys is een prachtige trouwlocatie en ook een bijzondere vergaderlocatie. U kunt met uw collega’s vergaderen aan het water om zo in alle rust de strategie van uw bedrijf de bespreken.

Voor beschikbaarheid en prijzen kijkt u op onze website www.voshuys.nl

(Note Natuurlijk Noorden: Deze mooie locatie is zeer uniek gelegen in Drenthe, want de combinatie met eigen water vindt u niet overal in Drenthe)

Het Voshuys

Pin It on Pinterest