Drenthe is de paardenprovincie van Nederland, daarom attenderen we u graag op de mooiste groepslocatie in Drenthe als u met uw groep wilt verblijven en te paard Drenthe wilt beleven: Manege Knollegruun in Schoonloo!

Super mooi gelegen aan bos en heide vindt u in het mooie Drentse Schoonloo Manege Knollegruun. Voor elke paardensportliefhebber is dit de perfecte uitvalsbasis om te paard van Drenthe te komen genieten. Vanuit uit de buitenbak kunt u zo het bos in rijden voor een heerlijke bosrit ! 

Vier uw vakantie of verblijf bij Manege Knollegruun 

De locatie beschikt voor groepen over een eigen gezellige minicamping met 20 ruime plaatsen. Ook kunt er voor kiezen om exclusief te overnachten in 4 comfortable blokhutten. Voor kinderen worden er in de zomer speciale ponykampen georganiseerd.

Hoofdstraat 33

9443 PA  Schoonloo

0592 501458

www.knollegruun.nl

Uiteraard zijn uw eigen paarden of pony’s ook welkom bij Manege Knollegruun tijdens u groepsverblijf! Uw paard of pony krijgt hier een uitstekende stal en geniet de benodigde weidegang.

Maatoplossing voor uw groep!

Manege Knollegroen denkt graag met u mee hoe uw verblijf zo aangenaam mogelijk is en u en uw groep een fantastisch verblijf mogen genieten in Drenthe! Ook als er iemand in u groep niet zelf wil mee gaan rijden, is er aanbod genoeg in de directe omgeving aan leuke bezienswaardigheden, musea, attractie’s en gezellige terrassen en restaurants.

Bekijk in de filmpjes al hoe mooi Schoonloo gelegen is om heerlijk buiten paard te rijden in het bos en op de hei, maar in het echt is het nog veel mooier, om dit unieke stukje van Drenthe ook echt te beleven vanaf de rug van een paard!

Knollegruun Groepsaccommodatie

Pin It on Pinterest