Informatie:

Wakker worden met in de verte het geblaat van schaapjes. De deur opengooien en zo de frisse Drentse natuur instappen. Bij groepsaccommodatie De Koekoeksklok geniet u van deze landelijke taferelen temidden van de prachtige natuur in de Drentse Hooglanden.

Afbeeldingsresultaat voor koekoeksklok beilen

U bent er even helemaal tussenuit in een gemoedelijke sfeer met aandacht voor elkaar. Groepsaccommodatie de Koekoeksklok, is dé plek voor uw bijzonder verzorgde vakantie.

Luxe groepsaccommodatie in het hart van Drenthe

De luxe groepsaccommodatie de Koekoeksklok ligt in het hart van Drenthe en is gebouwd in 1856. De boerderij is in 2007 volledig gerenoveerd met behoud van haar 19de eeuwse uitstraling. Comfortabel logeren op het Drentse platteland, is wat wij u bieden. De boerderij ligt aan een rustige dorpsstraat in het buurtschap Brunsting waar voornamelijk trekkers, buurtbewoners en dagjesmensen passeren. Vanuit de Koekoeksklok is het twee kilometer naar het dorp Beilen. Het buurtschap Brunsting ligt aan de ANWB Middenveld Route. Deze 80 kilometer lange route voert u langs de mooiste plekjes in Drenthe.

 

Contact:

De Koekoeksklok

Mathilde en Johan

Brunsting 18
9411VL  Beilen

0593 543396
06 12171293
www.dekoekoeksklok.nl

De groepsaccommodatie en zijn directe omgeving

Op ongeveer twee kilometer afstand ligt het natuurgebied deBrunstingerplassen en richting Beilen ligt de Brunstingerplas waar gevist kan worden. Vanuit de Koekoeksklok kunt u, over een verharde weg, een rondje Brunsting lopen. Gedurende de wandel-, rolstoeltocht blijft de boerderij in zicht. De tocht duurt ongeveer drie kwartier en het is een ideaal parcour voor klootschieten. De groepsaccommodatie ligt aan één van de veleknooppuntroutes die Drenthe rijk is. De fiets en de scootmobiel kunnen gestalt worden in de grote schuur naast de boederij. Hierin zitten ook oplaadpunten. Om de boerderij ligt een mooie tuin met terrasjes en het uitzicht is fantastisch.

Luxe groepsverblijf De Koekoeksklok Beilen

Pin It on Pinterest