City Hotel de Jonge, ligt in hartje centrum van de mooie stad Assen, in de provincie Drenthe. Te midden van de sfeervolle winkelstraten met de vele boetiekjes. Restaurantjes en kroegen omringen het hotel met gezelligheid. Maar ook de rust van de prachtige Drentse natuur ligt binnen handbereik.

City Hotel de Jonge beschikt over 72 kamers. Deze zijn comfortabel ingericht met een badkamer met bad of douche, toilet en toiletartikelen, gratis wifi, televisie, telefoon, bureau en zithoek.

Het hotel is een historisch gebouw met vele verschillende gangetjes en trapjes naar de receptie en restaurant. In het hotel is een uitstekend restaurant aanwezig, waar elke dag weer culinaire hoogstandjes worden geserveerd. Zelfs de Assenaren komen hier graag voor lunch of diner. Schijnt het zonnetje? Neem dan lekker plaats op het grote terras.

 

 

Brinkstraat 85
 
9401 HZ  Assen
 
0592 312023
 
 

Faciliteiten:

  • 72 gerenoveerde hotelkamers
  • 9 gerenoveerde multifunctionele zalen
  • Restaurant met terras
  • Gratis wifi
  • Rolstoeltoegankelijke kamers
 

De omgeving van City Hotel de Jonge leent zich uitstekend voor leuke activiteiten. Fiets door de mooie natuurgebieden van Drenthe en neem bijvoorbeeld een kijkje bij het wereldberoemde TT circuit. Of ga langs bij het Drents Museum en bewonder de archeologische collectie, kaartjes hiervoor kun je in het hotel kopen. Op woensdagen en zaterdagen stap je vanuit het hotel zo de drukke en gezellige markt op en een bezoek aan Drenthe is niet compleet, zonder een bezoek aan de hunebedden.

Hotel De Jonge