Ontdek Bieze!

Centraal tussen Assen, Stadskanaal, Hoogeveen en Emmen ligt het moderne, sfeervolle Hotel Bieze, in het Drentse dorpje Borger. Met zijn prima ligging, sfeervol restaurant Vlint 21 en ruime stijlvolle kamers is deze accommodatie een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van Borger en omstreken. Het hunebedcentrum Borger bijvoorbeeld, bevindt zich op steenworpafstand. Ook kunt u hier terecht voor al uw bijeenkomsten en partijen.

Het in 2015 verbouwde en heringerichte hotel ademt een frisse, landelijke sfeer. Die proeft u vooral op het fantastische lounge terras, waar de heaters op een koude dag toch “de zon laten schijnen”. Neem er een verfrissend drankje of een kopje koffie met ambachtelijk gebak. Vele fietsroutes voeren door het gebied rond Borger; geniet van het groen, de heidevelden of van de talrijke hunebedden onderweg. Uw logeeradres heeft routes voor u klaarliggen. En keer na de inspanning terug op het warme honk.

Het bijbehorende restaurant Vlint 21 van Hotel Bieze is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Alle maaltijden zijn goed verzorgd en lekker. Verder beschikt deze accommodatie over een receptie, een bar, een lift, gratis parkeergelegenheid, goede stallingsmogelijkheden voor fiets en motor, een fietsverhuur en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. In het gehele gebouw kunt u gebruik maken van kosteloos draadloos internet. Uw hond mag tegen betaling en op aanvraag met u mee.

Hoofdstraat 21
 
9531 AA  Borger
 
0599 745200
 
 
 

U wilt toeren door Drenthe? Op zoek naar een comfortabel begin- en eindpunt? Kom dan naar het moderne en gemoedelijke Hotel Bieze!

Dit hotel beschikt over 21 rookvrije, sfeervolle hotelkamers, een suite, een familiekamer – geschikt voor vier personen – en een appartement. Alle kamers zijn standaard voorzien van telefoon, televisie, een bureau, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wifi en een badkamer met föhn, toilet en douche. Sommige vertrekken beschikken over een balkon. Hoewel dit gasthuis wel over kamers op de begane grond beschikt, biedt het geen specifieke kamers voor mindervaliden.

Hotel Bieze