Hotel Boschzicht Echten is het leukste kleine hotel van Drenthe, wat nog echt typisch Drents is!

Hotel Boschzicht vindt u in het charmante kleine Drentse dorpje Echten. Het dorpje grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld en ligt op steenworp afstand van Boswachterij Ruinen. Voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers is Echten daarom een fantastische uitvalsbasis.

Drentse gemoedelijkheid en genieten maar!

Hotel Restaurant Café Steakhouse “Boschzicht” staat bekend om haar geweldige terras, het lekkere eten, de gezelligheid aan de bar en de Drentse gemoedelijkheid van familie Vosseberg en hun crew als het om gastvrijheid gaat. Wanneer u de reviews leest op diverse portals als het gaat om overnachten in dit gezellige hotel, ook dan leest u louter positieve recencies.

Het hotel beschikt over comfortabele kamers voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens beschikken de kamers over een flatscreentelevisie, WiFi en heerlijke boxsping bedden. In het hotel kunt u uw fietsen in een beveiligde stalling achterlaten en uw elektrische fiets opladen.

In het restaurant en op het terras serveert men tijdens de lunch en het diner diverse gerechten.

Opmerkeijk is te noemen dat de chefkok liefde heeft voor Drentse streekproducten, mee gaat met de seizoenen en de kaart bijzonder gevarieerd is.

Ook voor een kopje koffie en een Drents homemade gebakje bent u hier van harte welkom.

 

 

Familie Vosseberg en crew

Zuidwolderweg 38, 7932 PR  Echten

0528 8251246 

www.boschzicht.nl

Omgeving

Echten is een paradijs als u wilt gaan fietsen, wandelen of paardrijden in de natuur. Het beroemde Natuurgebied Dwingelderveld en de boswachterij van Ruinen zijn werkelijk  ” Drentse pareltjes ” voor natuurliefhebbers. En in Echten zelf vindt u ook ‘t Huus met de Belle, een plattelandswinkel welke tevens toeristisch informatiepunt is. Ook kan het hotel voor u een leuk uitje organiseren, denk aan solex rijden, een huifkartocht of gezellig een rondje Drents klootschieten.

De authentieke dorpjes welke nabij gelegen zijn, zoals Koekange, Ansen of Ruinen zijn het bezoeken meer dan waard. De gezellige steden Meppel en Hoogeveen liggen slechts 15 minuten van het hotel. Daarnaast vindt u meerdere musea, familieuitjes, natuuruitjes, kinderuitjes, brocante winkels, biologische boerderijwinkels, bijzondere workshops en andere leuke dingen in de buurt van het hotel. Wat dacht u van een bezoek aan een Drents wijngoed, op de elliptigo het Dwingelderveld beleven of suppen bij het nieuwste strand van Drenthe? Het kan allemaal!

In de avond is het erg goed vertoeven aan de gezellige bar of op het terras van het hotel. Het hotel heeft een ruime keuze aan heerlijke dranken en borrelplankjes. Vandaar dat Hotel Boschzicht in Drenthe en ver daar buiten ook bekend staat om haar gezelligheid.

Note Natuurlijk Noorden

Arjan Vosseberg is volgens ons ” de stoerste horecaondernemer ” van Nederland. Hij gooide zijn terras al eerder open dan mocht, terwijl hij daarmee een fikse boete riskeerde. Wij zeggen wilt u ” puur Drents ” gaan overnachten? Dan is Hotel Boschzicht in Echten ” het leukste kleine hotel ” van Drenthe!

 

Hotel Boschzicht Echten