Kom heerlijk tot rust bij de Herberg van Anderen! 

Een prachtige kleinschalig, persoonlijk familiehotel met 8 kleine, maar comfortable kamers. U kunt direct vanuit het hotel naar hartelust fietsen wandelen en uitrusten op ons mooie terras of in de huiselijke lobby. Gelegen tussen nationaal park De Drentse Aa en het Balloërveld is er van alles te doen en te bezoeken.

De herberg ligt aan het Pieterpad en aan een knooppunt route voor fietsers en mountainbikers. Op uw verzoek kunnen wij zorgen voor een huurfiets. Ook kunst en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: het Drents Museum in Assen, het gevangenismuseum in Veenhuizen, brouwerij Maallust en Grolloo bekend om de Drentse blues zijn een bezoek waard. Ook een bezoek aan de stad Groningen is een optie. Verder is er naast de bekende hunebedden ook nog het boomkroonpad waar je op visite bij Staatsbosbeheer een wandeling kunt maken langs de toppen van de bomen.

 

 

 

 

Mathijs Gorter & Angelica Carcamo

Nijend 2

9465 TR  Anderen

0592 242680

www.herbergvananderen.nl

Culinair Drenthe & Lekker weg in Drenthe

Veel van onze gasten waarderen onze arrangementen, een paar dagen heerlijk ontspannen en fantastisch eten. EN s avonds na genieten met een biertje van Maallust en een plankje Drentse tapas…

 

 

 

Hotel Herberg van Anderen