Triënte het groenste hotel van Drenthe!!!

Aan de voet van de Hondsrug vindt u super centraal gelegen in Drenthe een schitterende boerderij met schaapskooi genaamd Triënte. Eeuwen geleden werd het mooie Drenthe door de Romeinen al liefkozend Triënte genoemd, vandaar dat dit sfeervolle landelijke Drentse hotel deze toepasselijke naam draagt!

Thuiskomen in Drenthe!

Martin & Willem hadden een droom! Mensen heerlijk in de watten leggen in hun eigen hotel. Zij verwezenlijken nu hun droom met Triënte. De recensies zijn voortreffelijk sinds zij de trotste eigenaren zijn van dit heerlijke gemoedelijke hotel. Het motto “Genieten met een grote G” is de beste omschrijving voor dit charmante hotel.

Drentse themakamers

Triënte heeft acht zeer comfortabele hotelkamers met de prachtige namen: Hunebed, Esdorp, Heide, Zand, Schaap, Veen, Flinten en Bos. En in de verbouwde schaapskooi nog eens 3 super de luxe vierpersoons appartementen. De bedden zijn voorzien van heerlijke matrassen en elke hotelkamer beschikt over eigen sanitair en is voorzien van alle comfort voor een prettig verblijf.

 

 

 

 

 

Martin Huisman & Willem van Dijk

Molenstraat 25

9528 RA  Buinen

0599 212457

06 50266244

www.triente.nl

Landelijk ontbijten

De gastheren van Triënte maken van het ontbijt een heus feestmaal! Ze werken louter met de (h) eerlijkste streekproducten. In de boerderij is er een gezellige ambiance gecreëerd voor het ontbijt, maar als het weer het toe laat kunt u ook heerlijk genieten van uw ontbijt op het terras in de prachtige tuin. Ook in de avond met een lekker drankje beleeft u hier echt het Drenthe moment! Wat dat is? Onbeschrijfbaar!!! Ervaar het zelf en wij weten zeker dat u terug gaat komen naar Triënte!

Omgeving

Triënte bevindt zich in het UNESCO erfgoed Geopark Hondsrug dat is op zich al iets heel bijzonders dat u hier kan overnachten! Maar gezien de centrale ligging van Buinen in Drenthe, is Triënte ook de perfecte uitvalsbasis om de Drentse leuke dingen te ontdekken. Uw gastheren van Triënte wijzen u graag de weg naar de leukste Drentse adresjes!

Ellen ten Damme komt uit Drenthe en haar liefde voor Drenthe in haar prachtige lied Darling Drenthe is een voorproefje hoe je van Drenthe kan gaan houden!

Darling Drenthe van Ellen ten Damme

 

Hotel Triënte