Informatie:

Ontdek Bieze!

Restaurant Hotel Bieze is geschikt voor een ieder die heerlijk wil ontspannen. U kunt overnachten in een van de moderne kamers, genieten van(h)eerlijke gerechten of zakelijke bijeenkomsten organiseren in een van onze zalen.

SLAPEN

 

Het hotel is de perfecte uitvalbasis voor ieder die de bosrijke omgeving van Zuid-Oost Drenthe wil ervaren. Het hotel beschikt over 21 fraaie hotelkamers ,suite, familiekamer en ruim appartement. Alle kamers zijn stijlvol gerenoveerd en voorzien van nieuwe comfortabele bedden, flatscreen televisie, bureau en verse koffie en thee faciliteiten. Tevens beschikt het gehele hotel over gratis WIFI.  U kunt heerlijk tot rust komen in de moderne kamers omringd door natuurlijke kleuren en materialen.

 LUNCH&DINER

Het restaurant is alle dagen geopend voor ontbijt, lunch en diner. Onze keuken kookt voor u (h)eerlijke gerechten met passie voor het vak. U kunt genieten van streek en seizoensproducten die met liefde worden bereidt.

In het nieuwe interieur is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen; stoer, landelijk en sfeervol. Het restaurant is een plek waar gastvrijheid voorop staat en waar aan iedere gast wordt gedacht.

Daarnaast kunt u op het verwarmde loungeterras nog heerlijk nagenieten van de zomer met een goed glas wijn en heerlijke pinxtos.

Contact:

Hoofdstraat 21
9531 AA  Borger
0599 45200

CATERING

Naast de (h)eerlijke gerechten die in het restaurant worden bereid, zijn er natuurlijk ook verschillende culianire mogelijkheden voor al uw feesten en evenementen in de zakelijke, en/of particuliere markt. Geniet van de gastvrijheid en (h)eerlijke gerechten op locatie.

catering bieze nagelhout

We streven ernaar voor iedere gast een passend arrangement te zoeken. Wij maken daarom graag een op maat gemaakte offerte welke volledig aansluit bij uw wensen. Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek waarin wij alle mogelijkheden kunnen toelichten.

VERGADEREN 

Door de centrale ligging aan de N34 tussen Groningen en Emmen is Restauranr Hotel Bieze een uitstekende uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten. Het hotel beschikt over meerdere vergaderzalen en bijpassende vergaderarrangementen. Door de bosrijke omgeving kunt u hier in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten organiseren.

 

Met 3 stijlvol gerenoveerde vergaderzalen biedt Hotel Restaurant Bieze mogelijkheden voor elke groep vanaf 2 tot 200 personen. Daarnaast biedt het hotel een uitstenkende uitvalsbasis voor meerdaagse congressen.

Hotel Bieze

Pin It on Pinterest