Landhotel Diever, één van de fijnste hotels in Drenthe en Nederland!

In het prachtige Diever, werkelijk een van de bijzonderste landelijke dorpen van Drenthe, vindt u het karaktervolle Landhotel Diever. Een begrip in Drenthe als het gaat om het dineren, maar in heel Nederland en ver daarbuiten bekend om de charme van het hotel. Met haar 17 hotelkamers, de heerlijke tuinterrassen, is dit echt een van de betere plekken om Drenthe en haar gastvrijheid te beleven!

Bijzonder

Er zijn regelmatig live vleugelconcerten te beluisteren tijdens het diner voor de gasten. De kok kookt alleen met de beste en verste Drentse streekproducten. Zodat de liefde voor Drenthe u ook tijdens het eten niet zal ontgaan! Ook uw hond is welkom en voor uw paard staat er zelfs een wei en stal ter beschikking.

Omgeving

Het Landhotel Diever is schitterend gelegen in het mooie Westervelde van Drenthe. Voor de fietser, de natuurliefhebber, de rustzoeker, maar ook de actieve toerist is dit een gebied wat rijk aan mogelijkheden is. Schitterende natuur, diverse musea en attracties, leuke winkeltjes en uiteraard vindt u er ook heel veel schapen!

 

 

 

 

Lisa Hulskamp, Feiny Schaper en medewerkers

Groningerweg 6

7981 LA Diever

0521 594114

www.landhoteldiever.nl

Shakespeare arrangement

Iedere zomer is het weer zover. Op slechts 20 minuten wandelen vanaf Landhotel Diever, wordt ieder jaar het beroemde Drentse Shakespeare theater opgevoerd. Speciaal voor de theater liefhebbers en Shakespeare in het bijzonder stelt Landhotel Diever ieder jaar weer leuk arrangement samen! Tijdig reserveren is wel een aanrader!

Ontbijten

Als het weer het toelaat is het zalig ontbijten in de tuin met prachtig landelijk uitzicht.

 

Landhotel Diever