Meester Goudsmid Margriet in Annen is vanaf 1989 gediplomeerd.  Margriet is de enige Meester Goudsmid in de provincie Drenthe. In haar atelier aan huis ontwerpt  & vervaardigt Margriet de mooiste sieraden voor al haar klanten!  

Geboortesieraden – Trouwsieraden – Assieraden – Herinneringssieraden en Zakelijke sieraden  behoort tot de mogelijkheden. 

In 2016 is Goudsmid Margriet begonnen met een unieke webwinkel Margriet Jewels. Er is er de mogelijkheid om zelf uw dierbare sieraad samen te stellen.  

Collectie Gràdh is de letterlijke Schotse vertaling voor ‘liefde van mijn leven’ en de romantische invloeden die je terugziet in alle sieraden uit de lijn illustreren dat de naam uiterst treffend is. Robuust, stoer, lief en romantisch. Precies wat Schotland is voor Margriet!

Collectie Reijn is de tweede van de nieuwe collecties die in 2020  werden geïntroduceerd in de webwinkel. Clean en modern, geïnspireerd op het dichtbij jezelf blijven, de (her)ontdekking van je eigen persoon, de basis, puurheid en trots. We zien veel hoogglans, maar ook matte stukken, strakke vormgeving met edelstenen die eruit springen. 

Collectie Plain is in balans! De verhouding tussen kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend voor Goudsmid Margriet en alleen het allerbeste is goed genoeg. Plain is een basislijn die voorziet in  alle behoeften; zorgvuldig geselecteerde sieraden tegen een eerlijke prijs. 

Alle modellen in de Collectie GRÀDH en REIJN worden in het atelier en uitsluitend op bestelling  gesmeden door Goudsmid Margriet. De opdrachtgever blijft nauw betrokken bij het proces van  vervaardigen, normaliter door middel van foto’s. De vraag naar het gebruiken van eigen, gedragen  goud neemt toe, steeds vaker wordt oud goud nieuw leven in geblazen.

Goudsmid Margriet & Margriet Jewels is aangesloten bij de Federatie van Goud | Zilver en heeft  het Webshop Keurmerk

Weten wat er mogelijk is? Neem contact op met Margriet voor meer informatie.

www.margrietjewels.com

Goudmeester van Drenthe