Welkom bij Micksart Collectief waar Kunst en enthousiaste mensen elkaar graag ontmoeten.

Exposities, Designtassen, Kunstkadoshop, Open Ateliers, Artjackets, Workshops, een kop koffie; altijd welkom en altijd nieuwe ideeën: dat is Micksart Collectief.

Agenda

Check vooral even onze agenda. www.micksartcollectief.nl /
www.annigje.com

Erik en Annie

Wij (Erik Knegt en Annie Sturing ) zijn een vrolijk en ondernemend duo, altijd in voor nieuwe opties en we werken graag samen om kansen te vergroten en kunstenaars een platvorm te bieden. Kunst verbindt!

Kunst Exposities

Erik organiseert elke acht weken een verrassende Kunst Expositie van toonaangevende kunstenaars uit binnen en buitenland bij MicksArt Collectief. Er zijn altijd rond de 30 deelnemende kunstenaars aan de groepsexpositie. Daarnaast zijn er 7 exposanten die het hele jaar exposeren en hun werk regelmatig wisselen.

 

 

Kapitein Grantstraat 24

7824 AR Emmen

06 57193375

www.micksartcollectief.nl

Annie heeft een eigen tassenlabel ANNIGJE en ANNO: dames en heren designtassen, van strak en stijlvol design tot kleurrijk eigenwijs. Elke tas is uniek en ze is vaste Exposant bij MicksArt Collectief. Ook geeft zij de Workshop: ‘Customize your own bag.’ Stel je eigen unieke tas samen tijdens een gezellige dag bij Micksart. De tas wordt daarna professioneel voor je in elkaar gezet. Aanmelden kan zowel als individu als ook voor een groep.

Samen hebben we het label: MI&ANN. We toveren bestaande merkjeans en leren jasjes om tot een Artjacket. Hierbij gaan we voor upcyclen. We organiseren rondom onze labels events en nemen ook deel aan Fashion en designerevents.

In de galerie vind je ook een uitgebreide collectie glaskunst van Borowski, Kosta boda en Orrefors. Daarnaast hebben we ook altijd werk van verschillende glaskunstenaars.

Op zoek naar een uniek kunstwerk, een designtas of Artjacket, wil je in opdracht jouw unieke creatie laten maken, wij zijn in voor een uitdaging!

 

MicksArt Collectief is “Kleurrijk jezelf zijn”.

Van harte welkom om te genieten van maar liefst 850 m2 Kunst!

 

 

Micksart Collectief