Informatie:

Er gaat een wereld voor je open!

Een Dutch Oven, een heksenketel met driepoot en een rocket stove waarmee je kunt koken op sprokkelhout. Op de website van Buitenkookproducten.nl prijken tientallen producten voor buiten koken. De tijd van de man achter een simpele BBQ is voorbij. Dat koken populair is in ons land, zien we wel op televisie. Maar in het kielzog daarvan ontdekt Nederland het buiten koken. Buiten koken is samen koken. Vergeet de BBQ worsten, maar ontdek cake bakken in de buitenlucht, de heerlijkste stoofschotels maken met de wind in je haren. Michel is zelf fervent buitenkoker en deelt die passie graag

Buiten koken is voor iedereen en vooral leuk om met het hele gezin samen te doen. In de Scandinavische landen koken ze al veel meer buiten. Daar is het al normaler. In Nederland moet men het nog iets meer ontdekken. Brood bakken, een eitje met spek of liever een pizza of een cake bakken, het kan allemaal. Er is buiten echt een wereld te ontdekken. Niet alleen voor de kampeerders of de survival-liefhebbers, maar juist ook voor gezinnen. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Contact:

Michel van Kimmenaede

Zuiderdiep 42

9523 TG  Drouwenermond

06 29276312

www.buitenkookproducten.nl

Boomkroonpad

Service staat bij Buitenkookproducten hoog in het vaandel

Bovendien kunt u voor service en informatie ook terecht bij ons in Drouwenermond. Onze showroom (tuin en veranda) is gevestigd in Drouwenermond op de grens Groningen/Drenthe en zeer goed bereikbaar vanaf Emmen, Assen en Groningen. De openingstijden zijn vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en zaterdag van 12.00 – 16.00 uur maar op afspraak bent u natuurlijk ook altijd welkom! Wij kunnen u daar helpen als u advies nodig heeft, of de producten eerst wilt bekijken voordat u tot aankoop over gaat. Ook staan wij door het jaar heen op diverse buiten fairs in het Noorden waar we koken op sprokkelhout en waar u alle producten kunt bekijken in een ongedwongen sfeer! De fairs zijn te vinden op de website.

Buitenkookproducten

Pin It on Pinterest