Informatie:

Als je op vakantie bent in Drenthe, wil je natuurlijk thuiskomen met een mooie schapenvacht!

Heartline is een eenmansbedrijf met principes, en deze zijn sinds 2002 ongewijzigd gebleven. Joop stond vastgenageld aan de grond toen hij met eigen ogen zag hoe de vleesverwerkende industrie omgaat met dierlijke restproducten. Hij wil een tweede leven geven aan het ‘restafval’ (namelijk de prachtige huiden, hoorns, geweien en andere natuurlijke producten).
De werkwijze van Joop is ook ongewijzigd gebleven (behalve dat hij een moderne webshop heeft geopend, naast een fysieke showroom in Annen).
Joop zoekt alle huiden, leer en accessoires met de hand uit zodat hij de kwaliteit kan garanderen en altijd de herkomst weet. Daarnaast ziet hij er streng op toe dat geen enkel dier speciaal is afgemaakt om de vacht, dat gaat direct tegen zijn principes in.
Ook zijn alle huiden en vachten op zo ecologisch mogelijke wijze gelooid zodat er geen gevaarlijke stoffen in de huiden zijn verwerkt die schadelijk zijn voor mens en dier. Zelfs de producten worden verstuurd in hergebruikte dozen.

 

Contact:

Spijkersboorsdijk 4

9468 CG  Annen

06 54244841

www.huidenenvachten.eu

Het assortiment is zeer gevarieerd en met een aantal producten is Joop zelfs uniek in Nederland.
Naast een scherpe aanbieding met schapenvachten kun je ook vachten van o.a. Schotse Hooglanders, edelherten, rendieren en koeien vinden in de webshop. Daarnaast kun je daar unieke woonaccessoires vinden zoals hoorns, geweien, schedels en schapenvachtkussens en -sloffen. Ook alles voor je handdrum is bij Heartline te vinden (perkament, drumframes, sinew en drumstokken).

Dus voor eerlijke huiden, leer en meer: kom eens een kijkje nemen bij Joop in de showroom of webshop!

Heartline huiden