Informatie:

Restaurant Grenzeloos en Zo ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold. Dit is het op één na grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland. Combineer het diner met je gezin bijvoorbeeld met een boswandeling vooraf in de bosrijke omgeving van het restaurant. Of gewoon samen een tafel voor twee, in dit knusse restaurant.  Chefkok Gerard Slot werkt het liefst met regionale, lokale producten. Wij werken met het Dents Weidevlees product.

restaurant m verwijderd van logement drents weidevlees product a la carte

Lunchkaart

Bij restaurant Grenzeloos en Zo werken we met ambachtelijke producten en stimuleren we gezonde voeding door zoveel mogelijk producten te gebruiken met het kies bewust logo. Kom eens langs in ons restaurant en laat je verrassen door onze lunchkaart.

A la Carte kaart

Voor een heerlijk diner komt u naar restaurant Grenzeloos en Zo. Iedere dag kunt u genieten van een ander 3-gangen dagmenu. Wel willen wij u erop attenderen dat wij niet alle dagen van de week geopend zijn, uiteraard voor groepen kan dit in overleg. Bekijk voor de zekerheid onze openingstijden.

Bekijk hier de a la Carte kaart.

Groep eten

Mocht u nou met een groep willen eten, bijvoorbeeld voor familiefeesten of personeelsuitjes, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het restaurant biedt namelijk ruimte voor 150 personen. Tevens is er goede toegankelijkheid  voor rolstoelen en is er een rolstoeltoilet aanwezig. Meer informatie over eten in groepen vindt u hier. Onze groepen eten in onze boerenzaal de Deel. Of heerlijk op hun besloten terras met vanaf mei 2016 een kapschuur, waar men graag een buffet of barbeque zal gaan nuttigen.

 

Contact:

Boijlerstraat 12

8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521-387182
T 06-19633606

www.grenzeloosenzo.nl

Grenzeloos Enzo doe je ook aan met de Drentse Fietspruverij!

Januari gesloten
Februari / Maart / Oktober /
November / December

van donderdag t/m zondag
April / Mei / September
van woensdag t/m zondag
Juni / Juli / Augustus
van dinsdag t/m zondag

Vanaf 11.00 uur geopend,
keuken van 12.00 – 20.00 uur
Op zondag v.a. 10.30 uur geopend. 

(Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend!
Bel ons 06-19633606 en vraag wat mogelijk is)

Restaurant Grenzeloos Enzo