Eerlijk familie bedrijf!

Informatie:

Wat een heerlijk eten en wat een gezellige sfeer, erg warm uiterlijk en erg vriendelijk personeel.

We hebben een top avond gehad, zeker aan te raden dit!

TEAM INDIV SOLUTIONS

 

Contact:

Schimmerweg 1

7811 AR Emmen

0591 612 502

www.hetwapenvanemmen.nl

Een echt familiebedrijf.

Aan de Schimmerweg in Emmen, in een prachtig pand dat stamt uit 1907, nam het echtpaar Gerrie en Marianne de Jonge op drie november 1979 het ’t Wapen van Emmen over.

In het begin woonde en werkte het gezin met drie kinderen in het drukbezochte café. Langzaamaan veranderde het echter in een restaurant en werd het woongedeelte erbij betrokken.

Halverwege de jaren tachtig verbouwden Gerrie en Marianne het pand tot een volwaardig restaurant en werd er een zaal aangebouwd, die tot de dag van vandaag verhuurd wordt voor bruiloften en partijen.

In de laatste jaren zijn de broers Martijn en Maurice zich steeds meer gaan bezig houden met de bedrijfsvoering. Waar Maurice het restaurant met een glimlach beoefend, staat zijn broer garant voor een uitstekende catering service.

In deze combinatie vullen ze een gat in de markt aan. Voor de oudere mensen in de stad hebben ze een Senioren Maaltijden Service, die dagelijks verse warme maaltijden verstrekt.

Maar ook voor de bedrijven en particulieren staan ze paraat, bijvoorbeeld voor een bruiloft op locatie of een catering voor een bedrijfsopening.

 

“Een goede service is het geheim van ’t Wapen van Emmen” meent Maurice

In de toekomst willen de broers hun bedrijvigheid graag uitbreiden en verder gaan specialiseren.

Restaurant 't Wapen van Emmen