Informatie:

U bent van harte welkom in ons restaurant, waar met passie wordt gekookt!

Matijs en Angelica maken het hun gasten graag naar de zin, Mathijs als chef en Angelica als gastvrouw.

Hier in Drenthe zijn fantastische streekproducten te vinden die, zuiders bereid, volledig tot hun recht komen op het bord.

Neem nou de asperges van boer Dilling uit Drouwenerveen. Ze smaken zelfs iets zoeter en beter dan de Limburgse Asperges door de humusrijke Drentse grond.

Of de reeën die geschoten worden door jager Erkelens uit Anderen. Drents ree is het fijnste wild wat er is.
Of de charcuterie van vleesatelier Johan Pul, die zomers als Drentse tapas gepresenteerd wordt.

Natuurlijk het speciaal bier van Maallust uit Veenhuizen, dat niet alleen heerlijk smaakt in het glas, maar ook onmisbaar is in onze stoofschotels en marinades.

Van het zelfde adres, de fantastische kazen van Kaaslust, zoals de “Torba Casa” en de turfgerijpte kaas, die samen met de kazen “Lady’s Blue” en “Capriolen” van De Kruidenwei uit Nooitgedacht niet onderdoen voor hun Franse soortgenoten.
Voor de verfijning van de gerechten gebruiken we honing van Imker Ubbink uit Anderen, mosterd van boer Tolner uit Grolloo en stroop van Fruitteler Goense uit Marwijksoord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Patron Cuisinier Mathijs Gorter & gastvrouw Angelica Carcamo

Nijend 2

9465 TR  Anderen

0592 242680

www.herbergvananderen.nl

Openingstijden

Geserveerd in ons restaurant en zomers op het terras van donderdag tot en met maandag, van 18.00 uur tot 21.00 uur.

We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten en waar mogelijk halen we die uit Drenthe. Wees echter niet verbaasd als er een keer Noorse Langoustines, coquilles en zeewolf, Franse eendenborst, Argentijnse gamba  of Canadese kreeft op het menu staan.

Sommige ingrediënten haal je nou eenmaal beter van ver…..

 

Restaurant Herberg van Anderen

Pin It on Pinterest