Informatie:

Proef OER!

Vlint 21 is een modern en jong restaurant maar kent al een lange geschiedenis! Vlint 21 zoals u het nu ziet is geopend op 20 april 2018. Het restaurant is onderdeel van Hotel Bieze waar ook, behalve de naam, veel veranderd is. In onze keuken maken we gebruiken van OER producten; robuust & puur voor de vleeseter én de veganist.

Het restaurant biedt plek voor ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door de open structuur en warme uitstraling. Vlint 21 is geschikt voor een ieder die heerlijk wil ontspannen. U kunt overnachtingen in één van de moderne kamers, genieten van (h)eerlijke gerechten of zakelijke bijeenkomsten organiseren in één van onze zalen.

 

 

Contact:

Hoofdstraat 21
9531 AA  Borger

0599 745200

www.vlint21.nl

Openingstijden

Elke dag van 9.00 uur tot en met 21.00 uur.

Vlint 21 biedt Drentse gastvrijheid in landelijk ingerichte omgeving. Middels haar gastvrijheid, passie en professionaliteit onderscheidt Vlint 21 zich in alles wat ze doen. Een heerlijk lunch, gezellig diner, vergadering/evenement, borrel op het lounge terras of een heerlijke overnachting met ontbijt, Vlint 21 staat voor u als gast klaar.

Vlint 21 streeft er naar uw bezoek aan Vlint 21 ontspannend, memorabel en vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn. Vlint 21 zal er dan ook elke keer weer alles aan doen om dit voor u als gast te realiseren.

 

RESTAURANT VLINT 21

Pin It on Pinterest