Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres waar u heerlijk, eerlijk en goed vlees kan bestellen? Bestel dan bij De Drentse Wei en haal het beste vlees in huis!

Puur vlees dat koopt u bij de Drentse Wei zoals rund-, varkens- en kippenvlees en dat allemaal uit de eigen streek. Prachtige runderen, een mix van Limousine, Blond `Aquitaine en Belgisch blauwe dikbil koeien.

In de zomer grazen ze heerlijk buiten in het land en ‘s winters staan ze lekker warm in de stal, krijgen voldoende kuilgras en een divers goed dieet.

De Drentse Wei staat voor eerlijk en duurzaam vlees, vandaar dat zij in nauw contact staan met de boeren die de dieren houden, om nauwkeurig de kwaliteit en het welzijn van de dieren te beheren, zo wordt er onder andere gelet op het dieet van de dieren. Het vlees bevat geen smerige antibiotica en smaakversterkers!

Al sinds 2015 worden er verse rundvleespakketten verkocht, maar door de grote vraag is dit uitgegroeid tot twee boerderijwinkels en een webshop welke landelijk bezorgt en waar u ook kleinere porties vlees kunt bestellen.

U kunt een vers rundvleespakket bestellen vanaf 10 kg à € 10,- per/kg hier zit van alles wat in zoals: stoofvlees, bieflappen, entrecote/ribeye, diverse soorten biefstuk, gehakt, worst, hamburgers, rundervink, sucade, etc. Varkensvleespakket gaat ook vanaf 10 kg à € 9,- per /kg hier zit van alles wat in zoals: hamlappen, magere varkenslap, varkenshaas, worst, slavink, filetlapjes, karbonades, speklapjes, en snitzels.

Fam. Timmerman

www.dedrentsewei.nl

De webshop is altijd open.

Maar bent u in Drenthe, dan bent u uiteraard ook welkom in de gezellige boerderijwinkels.

De Drentse Wei
Griendtsveenweg 12
7901 EA  Hoogeveen
Openingstijden:
Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur
 
’t Langerak
Verlengende Hoogeveensevaart 154
7917TG  Geesbrug
 
Openingstijden:
Vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur
 
 
 

Lekker barbecueën in uw eigen tuin of op uw vakantieadres

BBQ Puur Vleespakket

Gezellig samen gourmetten

Ambachtelijke Gourmetschotel 

Een typisch Drents streekproduct makkelijk bestellen vanuit uw luie stoel

Drentse worsten

 

 

De Drentse Wei

’t Langerak