Wijngoed Havelte Peter en Winie Pels hebben in 2005 Wijngoed Havelte opgezet.

In de loop der jaren is dit een begrip in Drenthe en omstreken geworden. De kwaliteit van de geproduceerde wijnen uit deze wijngaard is in 2017, 2018 en 2019 gewaardeerd met diverse medailles. Waardoor Wijngoed Havelte tot de betere wijngaarden in Nederland hoort. Op Wijngoed Havelte treft u ruim een hectare aan wijnstokken aan van diverse druivensoorten. Deze rassen zijn ontwikkelt voor dit klimaat en kunnen zich goed meten aan de reguliere soorten die in de voor ons bekende wijnlanden staan. 

Olijfolie Havelte Ook importeren wij olijfolie uit Zuid Italië, een heerlijke eerste persing die rechtstreeks uit de bottelarij komt.

Cranberry Havelte In 2010 zijn we gestart met verbouw van cranberries. Op een apart perceel staan vele duizenden cranberry planten, hier willen we in de toekomst sap en jam van maken.

B&B op Wijngoed Havelte Sinds kort kunt u zelfs blijven slapen op Wijngoed Havelte, dus wilt u na een proeverij nog even nazittenen en nog een glas wijn drinken? Dat is dan gemakkelijk te combineren met een overnachting op Wijngoed Havelte.

Slagdijk 1

7971 RL  Havelte

0521 342757

www.wijngoedhavelte.nl

Bezoek Wijngoed Havelte Kom ook eens kijken op Wijngoed Havelte, iedere zaterdag geopend en anders op afspraak (gewoon even bellen). 

Op zaterdagmiddag in het seizoen ( juni tot oktober) geven we om 14.00 uur een rondleiding door de wijngaard en proeven we vervolgens wat Havelter wijnen vergezeld met stokbrood, onze olijfolie en wat bijbehorende hapjes. 

Er zijn vele mogelijkheden bij ons, van vergaderen, wijnproeverijen, High Wine, High Tea en veel meer. Mocht u gebruik willen maken van onze ruimte, lijkt het u leuk om eens met vrienden of familie iets te organiseren? Neem gerust contact met ons op. 

Wie weet tot ziens op Wijngoed Havelte! 

Wijngoed Havelte