Informatie:

Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen speciaal voor jullie met de hand gemaakt?

Bij BijzondereTrouwringen.nl in Veenhuizen vinden jullie een uitgebreide collectie met de mooiste trouwringen. Goudsmid Hildardjan Verweij is dé trouwringen specialist in de omgeving Assen en Groningen.

Trouwringen en diamant

De collectie bestaat uit verschillende lijnen, van strakke ontwerpen tot grillig gevormde organische trouwringen. Klassiek, modern en tijdloos. Veel van de ontwerpen zijn bezet met diamanten – bijvoorbeeld witte of gekleurde briljant.

Bijzondere metalen

Goudsmid Hildardjan werkt graag met goud en platina, maar ook met minder bekende metalen als titanium, zirkonium en edelstaal. Duurzame metalen met veel voordelen en heel geschikt voor het maken van een set exclusieve trouwringen. Wat dachten jullie van vederlichte trouwringen van duurzaam titanium bezet met groene briljant?

Goudsmidsatelier in een monument

In een rijksmonument uit 1906 in Veenhuizen is de edelsmederij gevestigd waar alle ringen van BijzondereTrouwringen.nl worden gemaakt. Jullie worden ontvangen in de expositieruimte waar jullie de trouwringen en andere sieraden rustig kunnen bekijken. Bij voorkeur op afspraak; de goudsmid heeft dan alle tijd om jullie de collectie te laten zien en jullie vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen achter de schermen van de edelsmederij!

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

 

Goudsmid Hildardjan Verweij

Kerklaan 2

9341 AV  Veenhuizen

0592 388506 (tussen 9.00 en 22.00 uur 7 dagen per week)

www.bijzonderetrouwringen.nl

Jullie wensen centraal

Goudsmid Hildardjan is een doorgewinterde goudsmid met zo’n 30 jaar ervaring. Samen met jullie gaat hij aan tafel en bespreekt hij jullie wensen. De collectie dient daarbij als inspiratiebron. Het kan zijn dat jullie een heel verschillende smaak hebben: dat gebeurt veel en Hildardjan is er een meester in om een set ringen te ontwerpen die bij jullie beiden passen en die ook samen een mooi geheel vormen.

Trouwringen en verlovingsringen

Naast trouwringen maakt de goudsmid ook prachtige verlovingsringen en aanzoeksringen. Solitair ringen bijvoorbeeld met een grote briljant als blikvanger, of sierlijke smalle ringen rondom bezet met diamantjes, die later mooi matchen met de trouwringen.

Afspraak maken

Willen jullie op afspraak langskomen? Maak via de website een afspraak met de agendaplanner, stuur een mailtje of bel even. Welkom!

 

BijzondereTrouwringen.nl Veenhuizen

Pin It on Pinterest