De Bruiloftshows van De Bruiloft Feest DJ staan garant voor dé Bruiloftshow van het Noorden! 

Een fantastisch feest om nooit te vergeten, dat wil toch iedereen op zijn bruiloft? Een bruiloftfeest in alle stijl & allure, met romantiek, met ruimte voor al jullie eigen persoonlijke wensen and at least een feest waar iedereen het nog jaren over zal hebben? Dan zijn jullie bij De Bruiloft Feest DJ aan het goede adres! 

Professioneel

Met meer dan 15 jaar succesvolle ervaring op flink wat bruiloften, bezorgt de De Bruiloft Feest DJ jullie een avond zonder zorgen en het feest van jullie leven. 

 

Rob van Drunen

Verlengde Scholtenskanaal wz 39

7881 KB  Emmer-Compascuum

06 21291599 

www.debruiloftfeestdj.nl

Persoonlijk

Rob en zijn crew houden van een persoonlijke aanpak, zodat jullie persoonlijke wensen goed naar voren komen en jullie bruiloftfeest echt uniek zal zijn.

Genieten

Dankzij de perfecte uitstraling, stijlvolle aankleding, ervaren en allround Bruiloft Dj’s, een breed assortiment muziek en sfeervolle verlichting; dit alles compleet met een geluidssysteem van hoogwaardige kwaliteit wordt iedere door jullie gekozen locatie een droom locatie voor een geweldig feest. Geniet nu alvast een preview filmpje of neem direct contact op met Rob en maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

De Bruiloft Feest DJ

Pin It on Pinterest