Wilt u uw gasten echt verrassen en een indruk geven? Wilt u een spetterende ontvangst met een gouden glans aan uw gasten presenteren? ChampagneDame ontvangt uw gasten op een chique en zeer bijzondere manier. Bij binnenkomst ontvangt onze gastvrouw uw gasten met een glimlach en een heerlijke drankje met echt goud.

De verbazing zal komen als uw gasten merken dat ze niet zomaar een drankje hebben ontvangen maar een heerlijk glas Prosecco met echt bladgoud. Uniek in Nederland en speciaal laten bottelen voor de ChampagneDame. Het ziet er niet alleen chique en verrassend uit maar ook de smaak is verrassend goed. Het is fris en fruitige en is heerlijk op smaak. Het echte goud in het glas sprankelt u tegemoet. Uw gasten zullen versteld staan want ze hebben nog nooit een drankje mogen ontvangen met echt goud er in.

Ook is dit een mooi idee voor na het ja-woord. Centraal zal de ChampagneDame in de zaal staan zodat uw gasten allemaal een heerlijke glas met bladgoud uitgedeeld krijgen om daarna gezamenlijk te proosten op het geluk en lange toekomst samen in het leven.

Vele gasten zullen ons vragen hoe wij het bladgoud in het glas hebben gekregen, dat is ons geheim en dat verklappen we niet natuurlijk. Drink en proef het gerust want het goud kunt u gewoon drinken, misschien gaat u ook wel glanzen en sprankelen.

Uiteraard kunnen we de ChampagneDame uitvoeren met meerdere soorten dranken, denk bijvoorbeeld aan Rose maar ook non alcohol zoals een appel- of sinaasappel sap. Hiermee kunnen ook de kinderen mee genieten van het moment. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk maar alleen de Champagne is uitgevoerd met het goud.

De ChampagneDame kan uitgevoerd worden in een witte, rode of goud kleurige jurk, en de aantal glazen is vrij te bepalen naar uw wensen. Laat uw gasten verbazen, Proost!

Pin It on Pinterest