Informatie:

Weddingplanner Houvast: dan trouw je met een echte Drentse leuke en lieve vrouw!

Weddingplanner die het bruidspaar de volle aandacht geeft, zodat lekker genieten voor en tijdens de huwelijksdag voorop staat.

Ceremoniemeester die ervoor kan zorgen dat iedereen kan genieten van de huwelijksdag.

Trouwambtenaar ook als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken. De gesprekken, de liefde, de spontaniteit.  De liefde spat er gewoon vanaf op DIE dag. Dat ik als trouwambtenaar hier aan mag bijdragen maakt het voor mij helemaal compleet. Jullie vraag is natuurlijk: Hoe ben je als persoon en hebben wij een klik?  Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek. Uit ervaring als ABS van een gemeente weet ik dat het heel moeilijk is om een trouwambtenaar uit te kiezen die je alleen maar op foto ziet en diegene niet kent. Om daadwerkelijk een goed gevoel te krijgen kom ik graag met jullie kennismaken.

Contact:

Ina Poppen- Ensing

Trechterbeker 1

9531 PB  Borger

06 54315447

www.weddingplannerhouvast.nl

Bij Weddingplanner & trouwambtenaar Houvast is een adviesgesprek altijd gratis.  Zijn jullie benieuwd naar de kosten van een weddingplanner of ceremoniemeester. Kijk op mijn website of bel mij. Ik werk met pakketten en door mijn ervaring merk ik dat dit de voorkeur geniet van bruidsparen. Ik pas graag het pakket aan naar jullie wensen en dan bespreken we ook mijn honorarium.  Na het getekende overeenkomst bedenken we samen een eerste programma en planning op basis van jullie wensen en behoeften. Vervolgens adviseer ik een verscheidenheid aan toeleveranciers die binnen het budget past. Dit concept wordt verder ontwikkeld op basis van een gekozen stijl, die jullie persoonlijkheid en wensen reflecteert. Ik regel kijkafspraken bij potentiële locaties: de stijl van de locatie is bepalend voor de algemene stijl van de bruiloft.

Willen jullie trouwen in het buitenland?  Een huwelijksceremonie in Lot-et-Garonne domein Le-Vignal?  Een TOP trouwlocatie. Bekijk de foto’s op de website en laat mij weten wanneer jullie hier willen gaan trouwen.

Weddingplanner Houvast