Trouwen in stijl met Weggemans Bruidsmode!

Informatie:

Fantastische Bruidsmode

De enige bruidsmodezaak in het Noorden met zowel voor de bruid als de bruid, bruidsouders fantastische Bruidsmode “”Al meer dan 85 jaar stralende bruidsparen”” dat kan geen enkele Bruidsmode speciaalzaak in Nederland ons nadoen. Een prachtige trouwcollectie van trouwjurken voor iedere bruid, een trouwpak voor iedere bruidegom en een schat aan gratis informatie en tips krijg je van ons mee naar jullie grote dag. Twee verdiepingen Bruidsmode één voor de bruid en de andere voor de bruidegom, en heerlijke royale bruidskamers om te passen.

En wat ook een aanrader is: de bruidsmoeders en bruidsvaders en getuigen kunnen ook bij ons terecht voor hun kleding, de hele familie kan op kleur of sfeer aangekleed worden zodat het totale plaatje er om door een ringetje te halen uitziet.

 

 

 

Wilhelminastraat 108

7811 JP  Emmen

0591 612742

www.weggemans-bruidsmode.nl

En vanzelfsprekend zijn wij al meer dan 50jaar landelijk CBW-Erkend dus iedere aankoop is bij ons verzekerd. Kijk voor inspiratie en huwelijks ideeën in ons fotoalbum op onze website www.weggemans.nl, daar vindt je de laatste foto’s van de vele bruidsparen die bij ons hun kleding hebben gevonden en hierin getrouwd zijn.

Weggemans Bruidsmode staat voor:

VISIE& CREATIVITEIT& HUMOR& EXPERTISE& ZONDER GEDOE

 

Weggemans Bruidsmode

Pin It on Pinterest