11 heerlijke vakantiehuizen in Drenthe!

Deze prachtige noordelijke provincie heeft veel te bieden en dan met name de prachtige natuur. Vanuit uw vakantiehuisje in Drenthe bent u binnen een paar enkele stappen in het bos, natuurparken en in de rust. Als u een rustgevende vakantie wilt, boek dan uw vakantiehuis in DrentheHieronder vindt u de heerlijkste vakantieverblijven van heerlijkehuisjes.nl.

1.  Vakantiehuis in Spier

Een prachtig vakantiehuis in Spier tot maximaal 4 personen. U bent omringd in het typische Drentse landschap. Geniet van rust, vrijheid en met privacy met uw familie en vrienden. 

2.  Overnachten in Westerbork

Heerlijk genieten in deze vakantievilla midden in de Drentse bossen van Westerbork. Dit vakantiehuis is gelegen op een vakantiepark. Kortom, volop genieten met uw reisgezelschap.

3.  Het altijd fijne Norg

Dit prachtige vrijstaande vakantiehuis in Norg kunt u nu huren! Tot maximaal 4 personen kunt u lekker afgezonderd in de Drentse bossen genieten van het door onze gasten 8,6 beoordeelde particuliere vakantiehuis. 

4.  Op vakantie in het natuurrijke Dwingeloo

Deze 7 persoons vakantiewoning staat dichtbij het prachtige Drentse dorp ‘Dwingeloo’ en bevindt zich op een kleinschalig vakantiepark. Dwingeloo ligt in het nationaal park ‘Het Dwingelderveld’. De woning bevindt zich aan de rand van dit park.

5.  Heerlijk genieten in de bossen van Vledder

Door de ligging te midden van diverse natuurgebieden waaronder Het Drents Friese Wold en Het Dwingelderveld, is dit vakantiehuis de ideale uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen. Deze fantastische vakantiehuizen vindt u op een vakantiepark. 

6.  Genieten midden in de bossen en heide in Havelte

Dit prachtige vakantiehuis in Havelte staat voor u klaar om u een geweldige vakantie te bezorgen. Omgeven door de natuur, vergeet u snel de alledaagse beslommeringen en voelt u zich snel thuis. De woning is de ideale basis voor lange wandelingen en fietstochten. 

 

7.  Heerlijke vakantievilla in Exloo

In Exloo bevindt zich deze prachtige vakantievilla voor 8 personen. Omringd door een bosrijke omgeving waar naast heerlijk fietsen en mountainbiken ook gewandeld kan worden. Privacy, rust en natuur.

8.  Het Drentse Steenbergen (mooier dan het Brabantse Steenbergen)

Een uniek 6 persoons vakantiehuis in het prachtige natuurrijke “Zuursche Duinen” in Drenthe. Het vakantiehuis staat midden in het bos op een ruim perceel met zeer veel privacy. Heerlijk al die rust om je heen. Wel zo relaxed! 

9.  Finse taferelen in Hoogersmilde!

Op dit vakantiepark vindt u allerlei prachtige lodges, Amerikaanse, maar ook 30 houten Finse bungalows. Alle bungalows hebben een zeer royale tuin die overloopt in de natuur. Genoeg privacy op dit kleinschalige vakantiepark in Hoogersmilde. 

10.  Onder Drents riet verblijven in Ruinerwold

Een prachtig vakantiehuis in Ruinerwold tot maximaal 4 personen. U bent omringd door het mooie Drentse landschap. Geniet van rust, vrijheid en met privacy met uw familie of vrienden. 

11.  Avontuurlijk Dieverbrug! Volop natuur en rust

Dit heerlijke 6 persoons vakantiehuis is gelegen nabij het prachtige Dwingelderveld. Dit landhuis ligt verscholen in het bos zodat uw privacy gewaarborgd is. Lekker slapen in een ouderwetse bedstee! 

Bij heerlijkehuisjes.nl ontdekt en boekt u een zorgeloze vakantie in een prachtig vakantiehuis in Drenthe. Ons ruime aanbod van vakantiehuizen vindt u in het bos, vlakbij of in de natuur, bij een particuliere eigenaar en op een kindvriendelijk vakantiepark. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@heerlijkehuisjes.nl, 0521-587300 of kijk op www.heerlijkehuisjes.nl

 

 

Norg

Exloo

Vledder

Steenbergen

Ruinerwold

Westerbork

Dwingeloo

Havelte

Hoogersmilde

Dieverbrug

Spier