Welkom in het Heidehuisje in het Reestdal

Vanuit het heidehuisje kijk je zo het natuurgebied in. In de tuin lopen onverwachts reeën. Schotse Hooglanders zijn de buren. Vossen sluipen ‘s-nachts rond het erf en dassen spelen in de verte. Op hetzelfde erf staat een vogelkijkhut, waar je een ontmoeting kunt hebben met allerlei vogels, maar ook hazen grazen de sprietjes tussen de heidestruiken af. Voor vogelaars is deze hut een eldorado. Het is goed om te weten dat deze hut alleen door gasten wordt gebruikt.

Het heidehuisje is geschikt voor maximaal 6 personen en uw huisdier is ook van harte welkom. Het beschikt over alle comfort voor een heerlijk en goed verblijf.

Voor rustzoekers, die genieten van stilte en van lezen, schrijven of tekenen houden is deze plek zeer aan te bevelen. Voor wandelaars en fietsers  is het goed te weten dat de locatie aan knooppuntenroutes ligt. Voor uit eten gaan hoef je ook niet ver weg.

 

Han & Lia van Hagen

Nieuwe Dijk 26

7921 XD  Zuidwolde

06 81525089

www.heidehuisje.nl

Om onze plek aan te bevelen laten we twee gasten aan het woord:

  • Midden in de natuur, midden in de stilte. Elke dag turen naar buiten of je de haas weer ziet. Waar staan de Schotse Hooglanders? Liggen er al eieren in het nest van de ooievaars? Hee, een ree!
  • Wandelen, fietsen. Lekker koud, maar droog! ’s-Ochtends vroeg naar buiten om de zonsopkomst mee te maken…… je loopt gewoon naar buiten… meer hoef je niet te doen. Kies maar een route.
  • Dan blijken Han en Lia ook nog eens heel aardige en sympathieke mensen te zijn die het je gunnen om van deze mooie plek te genieten. Vergeet niet in hun ateliers te kijken. Misschien ga je wel met meer naar huis dan alleen herinneringen.
  • Moet ik nog meer vertellen? Ga maar gewoon kijken…..Rob en Korinne

Duidelijker kunnen we het zelf niet vertellen.

Wees welkom en geniet mee.

Han en Lia

 

Vakantiehuis De Hoogte Zuidwolde