Nieuw luxe ” Hideout ” aan het water voor 4 personen. WOW… wat is het hier fantastisch!

Combineer de luxe van slapen in een comfortabel huisje en de vrije buiten-beleving van een supermooie tent en je krijgt een ongekend gevoel van welbevinden!

Als je de tent helemaal opengooit creëer je een overdekt terras met de luxe van een fijne keuken, een riante eetkamertafel met heerlijke stoelen en een super comfortabele loungebank met uitzicht over het water, waar de kano voor je klaarligt om het meer te verkennen.

Hoor het ruisen van de wind in de hoge bomen achter de huisjes; de schaduw van de bomen zorgt voor natuurlijk koele slaapkamers. Hoor het vrolijke gekwetter van een varia aan vogels;

Hier kun je totaal senang tot rust komen, en, geloof me dat is op deze plek onovertroffen!

Als je uitgerust bent en zin krijgt in iets actievers, dan gaat er hier ook een wereld voor je open; op het water kanoën, suppen, zeilen, zwemmen, eilandjes ontdekken, óf varen naar de Albert Heijn om de boodschappen te doen, niet omdat het moet, maar omdat het kán 🙂

Wandelen en fietsen in de omgeving is hier sowieso fantastisch; een rondje om het meer, een tochtje naar de onlanden, landgoederen de Braak en Vennerbroek, of even naar de stad Groningen voor een terrasje of gewoon lekker winkelen. Ik laat het je graag allemaal zien!

 

Droomlocatie ” Hideout ” aan het prachtige Paterswoldsemeer

Bertil Zaal

Oude Badweg 58a-37

9752 XP  Haren

06 54202227

www.hideout.nl

Uniek Tenthuis

Ik kom nog even terug op mijn Tenthuis;  Vanuit mijn vakkennis als kleermaker heb ik de tent zelf ontworpen; gemaakt van TenCate Campshield, de beste meest onverwoestbare en veilige stof die er te koop is. 

Aan alles is gedacht en het geheel is heel comfortabel en resulteert in een kraakhelder zeer gedetailleerd afgewerkte vakantiewoning eigenlijk fijner dan een gewoon huisje.

Ik ben zo lyrisch over dit huis en de omgeving omdat ik er al twintig jaar woon en iedere dag voelt als vakantie, echt waar, dit plekje is een absolute “Happy place”. Tot gauw!

 

Droomlocatie '' Hideout ''