Informatie:

Nieuw! Bosbungalow Bosbries – voor luxe natuurgenieters

Bosbries is een bosbungalow met hoog comfortniveau- gesitueerd in het uitgestrekte natuurgebied Sleenerzand met vennen, zwemplassen, hunnebedden, een boswachterij en een uitgebreid fiets- en wandelroute netwerk.

Het huis is heerlijk licht en eigentijds. De gefilterde lichtinval door de vele ramen, de schuifpui naar het natuurstenen terras met lounge stoelen, de living met heerlijke hoekbank bij de openhaard en smart tv met Netflix, de spiksplinternieuwe keuken met fijne Bosch apparatuur en design badkamer met inloopdouche en vloerverwarming… alles in een sfeer van ‘easy living’ temidden van de natuur.

Als je vanuit Bosbries 100 meter het landelijke weggetje langs de paardenwei afloopt, sta je midden in het bos. Het huis is ‘Bosbries’ gedoopt want het ademt bos. De grote zonnige tuin (800m²) is bosrijk met oude naaldbomen.

 

 

Contact:

 

Marjan Domhof
.De Tip 11
.7849 TD  De Kiel
.06 41682228
.

Natuurbeleving in Drenthe!

Eén waarschuwing: de vogels vinden het er ook heerlijk, dus misschien word je s’ochtends gewekt door hun enthousiaste getsjilp. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de tuin, met boshut en ingegraven trampoline, en er is alle ruimte om te lekker te relaxen, op 1 van de terrassen met bbq of in de schaduw van de bomen.
Omgeving
De natuur is op allerlei manier te beleven, variërend van een mooie wandeling tot zwemmen in natuurzwemwater De Zeekoelen, Klimbos Grolloo, het boomtoppenpad, kinderfietsroutes en watersportactiviteiten bij Ermerzand. En dan is er natuurlijk de gezellige stad Emmen waar altijd wel wat te doen is. Een dagje Wildlands kan niet ontbreken als je zo in de buurt bent. In Schoonoord (< 2 km Bosbries) vind je alles voor de dagelijkse boodschappen en je kunt er ook een hapje eten.

Bosbries

Pin It on Pinterest