Informatie:

Voor dit bijzondere natuurhuisje wil elke natuurliefhebber speciaal naar Drenthe!

Te midden van ca. 100 hectare stil natuurgebied De Molenduinen van Natuurmonumenten vindt u vakantiehuis De Schuilplaats te Norg. Absoluut uniek gelegen aan de rand van een groot heideveld. U krijgt er absolute privacy en vindt er een pure oase van schitterende natuur en rust!

De Schuilplaats biedt een heerlijke vakantie aan voor maar liefst maximaal 9 personen. Het heeft een gezellige woonkamer met fenomenaal uitzicht. Dichter op de natuur dan hier kan je je werkelijk niet wensen!

Natuurlijk maar met comfort

3 Slaapkamers, uitstekend sanitair en een keuken met oven en afwasmachine. Het huis is werkelijk voorzien van alle gemakken, zoals C.V., een flatscreen televisie met wel 600 zenders, een wasmachine met droger, een eigen uitgebreide natuur bibliotheek, een heerlijke open haard, een BBQ en de mogelijkheid om zelf buiten je eigen hout te hakken!

 

Contact:

DE SCHUILPLAATS

Dr. Hugo H. van der Molen

Norg

050 5348795

www.schuilplaats-norg.nl

Uitzicht vanaf het zuid-terras, klik op de foto voor de vergroting!

 

Overdekt Terras op het Zuiden en Groot terras op het Westen

Natuurspeeltuin

Voor kinderen is dit een heerlijke plek, je eigen hutje bouwen kan hier nog. Het zwembad verderop is slechts op loopafstand en vies worden mag hier ook want de Schuilplaats heeft een wasmachine met droger! Voor de dagen dat het regent zijn er in de buurt diverse leuke musea en attracties!

Voorproefje van de wonderlijk mooie omgeving waarin De Schuilplaats is gelegen

De Schuilplaats

Pin It on Pinterest