Informatie:

PUUR Exloo: ingetogen luxe en een zorgeloze vakantie in een sfeervolle omgeving!

Wie het dorp Exloo binnenrijdt of -fietst wordt bevangen door een weldadige rust. Alle dagelijkse hectiek glijdt van je af. Het dorp ligt ingeklemd tussen eeuwenoude bossen en heidevelden. Waar de herder nog met de schaapskudde door het dorp loopt en de glooiing van de Hondsrug je een buitenlandgevoel geeft. Ook in Exloo heeft de tijd niet stilgestaan maar het dorp heeft altijd haar eigen signatuur en cultuur bewaard. Klein, maar o zo fijn. Met al haar dagelijkse voorzieningen, uitstekende restaurants, een eigen 18-holes golfbaan, een prachtige manege en een luxe vakantieresort is het genieten in PUUR Exloo.

PUUR Exloo staat voor een unieke beleving: genieten van het prachtige UNESCO-natuurgebied, de luxe vakantievilla’s, een restaurant en zwembad in PUUR Exloosfeer op een ongekend hoog serviceniveau.

Zorgeloze vakantie

“PUUR Exloo sluit helemaal aan bij wat de hedendaagse gast vraagt: ingetogen luxe en een zorgeloze vakantie in een sfeervolle omgeving. De gasten van PUUR Exloo zijn op zoek naar comfort en kwaliteit en willen het minstens net zo luxe als thuis. Bijzonder is ook de nauwe samenwerking die PUUR Exloo heeft met lokale ondernemers. Op het Familieresort is honing te koop van een imker uit de omgeving, maar ook kunt u op natuursafari met de ‘elektrische jeep’ van Eko-Tours! Of bekijk het servies dat uit de oudste keramiekfabriek van Nederland komt. Ga met de PUUR Exloo shuttlebus naar Wildlands Adventure Park in Emmen of stal uw eigen paard bij de manege. Op deze manier wordt aan de gasten straks een unieke vakantiebeleving geboden waarbij ze zeker nog eens terug zullen komen.”

 

Contact:

Valtherweg 30

7875 TB  Exloo

0513 745016

www.puurexloo.nl

 

Beleggen

Met de lage rentestanden is investeren in PUUR Exloo erg interessant! Kies voor puur beleggen of voor een combinatie van eigen gebruik met verhuur. In de eerste 2 fases van de bouw kunnen kopers kiezen voor een verhuurgarantie. Dat biedt een uitstekende belegging met nettorendement.” In september wordt gestart met de bouw van de eerste 30 villa’s. Deze zullen in de zomer van 2019 in de verhuur gaan.


Bezichtiging

Natuurlijk is er geen betere manier om een beeld te krijgen van de hoogwaardige kwaliteit van PUUR Exloo, dan door deze zelf te ervaren. Kom nu voor een bezichtiging op locatie om de drie compleet ingerichte modelwoningen te bekijken en de prachtige ligging te zien. Door de pure beleving, hoogwaardige vakantievilla’s en topkwaliteit service van het hotel in combinatie met de unieke beheerformule staat PUUR Exloo voor een nieuw level in recreatieland Nederland.” Kijk op www.puurexloo.nl of bel Anja Seubers +316 21 37 03 32 voor alle informatie en het laatste nieuws.

 

 

Puur Exloo

Pin It on Pinterest